Respectam tot felul de reguli, impuse de altii, in viata de zi cu zi. Reguli absurde care, de cele mai multe ori, par sa nu ne aduca niciun beneficiu, ba mai mult sa ne incarce cu energie negativa. Te-ai gandit ca poate ar fi bine sa iti impui tu, propriul set de reguli, dupa care sa iti conduci viata si sa nu ii mai lasi pe cei din jur sa o faca?

Iata dupa ce reguli isi conduc viata oamenii cu adevarat fericiti!
1. Cu totii venim in lumea asta de nicaieri si plecam nicaieri.

2. Accepta-te asa cum esti si vei putea incepe o viata implinita.

3. Trebuie sa intelegi ca lumea nu este facuta doar pentru placeri si ca asteptarile noastre nu intotdeauna se indeplinesc. Fa bine – doar asa vei putea aprecia si binele facut de altii.

4. Noul intotdeauna presupune distrugerea vechiului. insa acolo unde e distrus, trebuie sa cureti si sa te aduni cu puteri, timp si cunostinte pentru a putea construi ceva nou. Altfel nu risca sa strici, ai putea sa contruiesti ceva mai ingrozitor.

5. Tinzi spre schimbari? Atunci uita de pasivitate. Din cauza ei pierzi sansele oferite de soarta. Noteaza-ti traiectoria si punctul final. Pentru a ajunge acolo trebuie sa pornesti la drum.

6. Daca vezi ca nu poti sa atingi un scop, concentreaza-te pe alte scopuri si mai apoi revino la primul.

7. In viata asta trebuie sa platesti pentru toate. Dar cea mai scumpa este inactiunea. Uneori o vezi doar la sfarsitul vietii.

8. In viata intotdeauna este o alegere. Uneori ea consta in imposibilitatea de a alege. Lumea ofera multe oportunitati, doar ca atunci cand obtinem ceva, pierdem altceva.

9. Este foarte greu sa rezisti in fata gandurilor negative. Alege un gand, pe care-l sa-l distrugi, si tot lantul de ganduri toxice va ceda.

10. Omul incearca sa-si schimbe viata, dar este impiedicat de stereotipuri si obiceiuri. De aceea schimbarile sunt lente si dureroase.

11. Pentru a merge pe o alta cale, trebuie sa te opresti si sa schimbi directia.

12. Pentru a obtine ceea ce-ti doresti, nu este suficient sa ai doar o dorinta – trebuie sa ei o decizie. Doar in acest caz va aparea si posibilitatea.

Sursa: Secretele