Regizorul Stere Gulea, mesaj cu naduf din strada impotriva PSD-ALDE: "Nu e numai Dragnea, sunt mult mai multi care au furat si vor sa scape"

Renumitul regizor si scenarist Stere Gulea a participat, sambata, in Piata Universitatii, la protestul impotriva coalitiei de guvernare PSD-ALDE. Stere Gulea a aruncat cuvinte grele la adresa actualei Puteri si i-a indemnat pe romani sa vina la vot.

Intrebat care sunt motivele pentru care a venit la protest, Stere Gulea a raspuns:

„Magaria cu Kovesi. Un intreg aparat montat ca sa impiedice sa candideze o romanca, ce este foarte bine plasata pentru un post important. Asa ceva, cel putin in timpurile moderne, in Uniunea Europeana, nu cred ca mai exista. Ce sa mai spui, ce sa mai speri de la niste hoti, de la niste mincinosi, de la oameni care nu au niciun fel de responsabilitate: sfideaza, mint, totul este ca sa enerveze o lume care ar trebui sa isi vada de treaba. Asta este problema in mare: energii consumate in zadar pentru niste golani”.

Regizorul este de parere ca cei care incearca sa o impiedice pe Codruta Kovesi sa ocupe functia de Procuror-sef European sunt impinsi si de „teama fata de ceea ce s-ar putea sa li se intample in cazul in care ea accede la aceasta functie”.

„Pentru ca ea stie foarte bine tot ce se intampla, si sigur ca le e teama. Noi nu avem de unde sti cate lucruri se ascund de fapt, cate hotii de fonduri europene si alte lucruri de genul asta despre care lumea nu stie. Atat timp cat se resuscita ura, delatiunea, obedienta, sunt semne ale unei… nu stiu daca neaparat ale unei dictaturi, dar asemenea a ceea ce se intampla in Rusia, Ungaria sau Polonia. Adica nu mai e democratie, stat de drept nu mai exista. asta e riscul pe care il are Romania in momentul de fata tocmai pentru ca totul este la bunul plac al unor oameni care, avand o majoritate parlamentara, schimba de la o zi la alta totul. Ca nici ei nu stiu ce schimba, asta e alta poveste: prostie, nepricepere, dar este clara intentia de a scapa de judecata, de dosare. Nu e numai Dragnea, ca lumea isi concentreaza atentia pe acest nenorocit, nu! Sunt mult mai multi care au dosare, care au furat, care stiu ce au facut si care vor sa scape. Ce sa-i cheme toata ziua procuratura sa-i audieze si asa mai departe, e umilinta care li se pare lor ca au suportat-o in cei cativa ani cand a functionat justitia. Acum este o revansa a lor, asta e”, a punctat Stere Gulea.

In final, regizorul roman i-a chemat pe romani la vot, indemnandu-i sa nu mai voteze pentru un kilogram de zahar si ulei.

„Sa iasa oamenii la vot! Sa nu mai voteze pentru un kilogram de zahar si ulei. Pentru ca pana la urma, zaharul si uleiul ala tot din banii oamenilor, din taxe, ca nu-i da Dragnea din buzunar sau Viorica. Asta trebuie sa inteleaga. Ca vor avea zaharul lor, in sensul de banii lor, si n-or sa mai fie pomenile unor hoti. Asta trebuie oamenii sa constientizeze”, a conchis Stere Gulea.

Sursa: Epochtimes-romania

31 mar 21:27Cap Limpede
Loading...