Rectorul Universitatii de Vest vrea sa interzica prin lege expunerea copiilor la evenimente politice. Rectorul Universitatii de Vest din Timisoara critica defilarea copiilor prin fata premierului Viorica Dancila, in urma cu doua zile, la Pitesti.

Gabriel Pirtea spune ca momentul i-a adus aminte de perioada comunista. in calitate de deputat PNL, el cere schimbarea legislatiei, astfel incat sa fie interzisa expunerea copiilor la astfel de evenimente.

Gabriel Pirtea, deputat PNL: „Fiind o persoana care a trait si perioada pionieratului si eram pionier, faceam careuri in centrul scolii, pe terenul de sport cand veneau reprezentantii iubiti ai Partidului Comunist si ai autoritatilor locale, parca am avut un deja-vu si am retrait acele momente. Vazand filmuletul am avut o tresarire pentru acea fetita sa nu pateasca ceva

Cat de mult mergem pana acolo incat sa devenim super obedient si a arata conducatorului iubit aceasta obedienta, punand in pericol viata si sanatatea copiilor nostri. Cred ca e o problema foarte grava si, de aceea, o interventie in legislatia romana pe aceasta tema, in care sa nu ne expunem copiii”, scrie Digi24.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.