Rares Bogdan: Fara precedent, au decis suspendarea emisiei Realitatea TV!

"Fara precedent, au decis SUSPENDAREA Emisiei!Astazi 15 ianuarie 2019 - Ora 10.15 - 13.00, Sedinta CNA! Abuz fara precedent. Nu am crezut ca voi trai asa ceva! Din cauza relatarilor din data de 10 august, noaptea de 10/11 august si perioada 11-15 august….. SE SUSPENDA Emisia RealitateaTv. Acum pentru 10 minute in ziua de 17 ianuarie. INCREDIBIL. Nu imi vine sa cred! Am fost acuzati de incitare la violenta si dezinformare privind evenimentele din 10 august. Mi s-a spus ca imaginea a ceea ce s-a intamplat in 10 august a fost “viciata” de RealitateaTv si in special de catre mine si invitatii “Jocuri de Putere”, Doru Maries, Oreste Theodorescu, Oana Stanciulescu, Grigore Cartianu. NU IMI VINE SA CRED, sunt pur si simplu SOCAT! 6 dn 11 au votat pentru intreruperea Emisiei la propunerea lui Radu Calin Cristea. Pe langa suspendarea emisiei ne-au dat si o amenda de 15.000!", a scris Rares Bogdan pe Facebook.

Consiliul National al Audiovizualului a luat decizia de a suspenda temporar, timp de 10 minute, emisia postului Realitatea TV. Potrivit postului de televiziune, sanctiunea ar avea legatura cu modul in care a fost relatat mitingului Diasporei din 10 august.

„Abuz al Consiliului National al Audivizualului la adresa Realitatea TV. in urma cu putin timp, postul nostru de televiziune a fost sanctionat de CNA pentru ca a informat. V-a adus informatii despre mitingul diasporei din 10 august si despre interventie dura a jandarmerie. Realitatea TV a fost monitorizata strict. Pentru modul in care v-am dezvaluit tot ceea ce s-a intamplat in Piata Victoriei, azi, CNA a hotarat sa ne suspende emisia. Asa ca, joi, 17 ianuarie, intre orele 19.00 si 19.10 emisia va fi suspendata”, anunta postul de televiziune.

In sedinta din 10 ianuarie 2019, CNA a decis si amendarea postului Realitatea TV cu suma de 5.000 de lei. „in fapt, in perioada 20.07-4.08.2018, postul de televiziune REALITATEA TV a difuzat emisiuni de stiri si dezbateri avand ca subiect, un mesaj cu continut obscen adresat PSD. Membrii Consiliului au constatat ca ediţiile emisiunilor difuzate in perioada 20.07-4.08.2018, au avut un conţinut obscen, acestea fiind transmise la ore necorespunzatoare si cu o incadrare gresita in raport de conţinutul lor, fapt de natura a prejudicia minorii”, se arata in decizia CNA.

15 ian 17:59Cap Limpede