Cunoscutul jurnalist si realizator al emisiunii Jocuri de putere de la Realitatea TV, Rares Bogdan a citit cu atentie printre randurile declaratiilor lui Ion Iliescu in scandalul generat de Liviu Dragnea cu SPP. Potrivit jurnalistului, greseala fatala a lui Dragnea fata de Ion Iliescu ar fi fost inlaturarea Ecaterinei Andronescu.

„Foarte interesant… Simte batranul aparatcik ca partidul se scufunda cu ayatolahul de balta la timona? Dai in Katy, dai in mine, dai in fabrici si uzine… Prea multe fronturi deschise de vechilul de mosie…. Parerea mea”, scrie Rares Bogdan pe Facebook.

Fostul presedinte Ion Iliescu considera ca in cazul in care exista responsabili politici care au de facut reprosuri Serviciului de Protectie si Paza, acestia trebuie sa actioneze institutional, iar Serviciul nu trebuie confundat cu oameni care la un moment sau altul il conduc.

”Am remarcat in aceste zile o polemica in spatiul public, al carei obiect il reprezinta activitatea Serviciului de Protectie si Paza. Regret ca aceasta polemica priveste o institutie de ale carei servicii am beneficiat inca de la infiintarea ei, si care s-a comportat ireprosabil in toti acesti ani, indeplinindu-si sarcinile fixate prin lege cu profesionalism si abnegatie, indiferent de contextul politic sau social. De altfel, activitatea Serviciului a fost apreciata si de partenerii nostri, fie ca este vorba de oaspeti ai statului roman, fie ca este vorba de responsabili politici si ai ONU din strainatate, care au beneficiat de protectia SPP…”, scrie Ion Iliescu pe blog.

sursa: stiripesurse.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.