Rares Bogdan, despre moartea suspecta a sefului DNA Timisoara: "Intregul angrenaj este sub o presiune fantastica. Este inadmisibil ce se intampla de doi ani de zile"

"Foarte ciudata si misterioasa. Presiunea uriasa din ultima perioda pe acesti oameni ii poate duce la fapte extreme. E un asalt fara precedent pe tot ce inseamna Institutii din Justitie. Intregul angrenaj este sub o presiune fantastica. Este inadmisibil ce se intampla de doi ani de zile. Sigur, nu se exclude nici ipoteza unor probleme personale, vom trai si vom vedea…Oricum, foarte trista stirea acestei dimineti", scrie Rares Bogdan pe Facebook.

Fostul sef al DNA Timisoara Tamas Schiffbeck a fost gasit mort vineri dimineata, in fata cladirii unde lucra ca procuror al Directiei Nationale Anticoruptie.

Schiffbeck s-ar fi aruncat de la etajul 6 al biroului in care isi desfasura activitatea. A fost declansata o ancheta care va stabili daca este vorba de o sinucidere sau de un accident.

Tamas Schiffbeck avea 48 de ani, era casatorit si avea doi copii. A fost seful DNA Timisoara timp de mai multi ani, pana in 2015. Potrivit banatulmeu.ro, numele lui Schiffbeck a fost vehiculat in 2015 in legatura cu o ancheta a structurii centrale a DNA la Primaria Timisoara, care vizeaza vanzari ilegale de spatii locative in baza Legii 112.

15 mar 11:56Cap Limpede