Rares Bogdan a rabufnit! "Nu as vrea sa ma intalnesc cu ticalosul de Tudorel Toader in urmatoarea perioada!"

Rares Bogdan anunta ca nu isi doreste sa se intalneasca cu Tudorel Toader intrucat „pentru ceea ce face cu tara mea, chiar nu stiu cum as reactiona”. Realizatorul TV are cuvinte dure la adresa ministrului Justitiei dupa ce i-a vazut pe magistratii care protesteaza pe scarile Palatului de Justitie din Bucuresti.

„Nu as vrea sa ma intalnesc cu ticalosul de Tudorel Toader in urmatoarea perioada! Pentru ceea ce le face acestor oameni si pentru ceea ce face cu tara mea, chiar nu stiu cum as reactiona! Un ticalos ABSOLUT! O mizerie umana. Peste 500 de Magistrati pe scarile Tribunalului Bucuresti. Jigniti. Umiliti. Sfidati. Mii de magistrati din toata Romania au reactionat azi!”, a scris Rares Bogdan pe Facebook.

Inca trei parchete din tara au anuntat, vineri, ca isi suspenda activitatea, dupa o decizie similara luata de Parchetul Constanta. Este vorba despre parchetele din Bucuresti, Brasov si Pitesti.

Parchetul Tribunalului Bucuresti isi suspenda activitatea cu publicul timp de o saptamana. Decizia a fost luata in cadrul unei adunari generale. Decizii similare s-au luat si la parchetele Tribunalului Arges si al Judecatoriei Pitesti.

De asemenea, la Parchetul Tribunalului Brasov, in unanimitate, s-a votat, printre altele, suspendarea activitatii (cu exceptia urgentelor) pe o perioada de o saptamana.

Anterior, Parchetul Constanta a anuntat ca isi suspenda activitatea pentru trei zile.

„Procurorii din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Constanta sustin cu fermitate pozitia procurorului general al Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie, domnul Augustin Lazar, si a sectiei de procurori a Consiliului Superior al Magistraturii, fata de modificarile legislative aduse legilor justitiei prin Ordonanta de urgenta a Guvernului din data de 19 februarie 2019”, se arata intr-un comunicat transmis de Parchetul de pe langa Judecatoria Constanta.

De asemenea, procurorii constanteni, de la mai multe parchete, vor protesta astazi, 22 februarie, intre 16:00-16:30 in fata sediului Parchetului de pe langa Judecatoria Constanta.

De asemenea, magistratii de Cluj isi vor suspenda si ei activitatea timp de o saptamana, a anuntat judecatorul Cristi Danilet.

22 feb 20:38Cap Limpede