Protestatarii au rabufnit si i-au transmis un nou mesaj lui Tudorel Toader: "Noua ne-a sarit mustarul, voi mai rezistati?"

Protestatarii #Rezist au revenit, joi, in fata Ministerului Justitiei, dupa ce cu o zi inainte au fost ridicati de jandarmi si dusi cu dubele la o sectie de politie.

Daca miercuri au aruncat cu ketchup pe fatada ministerului, joi au venit cu mustar. Protestatarii au varsat o galeata de mustar pe masina de serviciu a lui Tudorel Toader. „Noua ne-a sarit mustarul, voi mai rezistati?”, este mesajul lasat pe masina ministrului.

La actiune au participat Sandi Matei si Marian „Ceausescu”, doi dintre cei mai vocali protestatari, dar si altii. Cativa protestatari, printre care Sandu Matei si Marian Morosanu, poreclit „Ceausescu, au fost ridicati joi seara de jandarmi dupa ce au aruncat cu ketchup la intrarea in sediul ministerului Justitiei si cu mustar pe o masina a institutiei. Marti seara, aceiasi manifestanti, printre care protestatarul Marian Morosanu, poreclit „Ceausescu”, si Cristian Dide, au mers in fata Ministerului Justitiei, dupa ce Executivul a modificat prin ordonanta de urgenta legile justitiei, si au aruncat cu ketchup pe pereti, in semn de protest. Ulterior, protestatarii au fost dusi de catre jandarmi la sectia 17 de politie si amendati cu 2.000 de lei.

21 feb 22:52Cap Limpede
Loading...