Parintele Ilarion Argatu, un preot ortodox, renumit duhovnic si exorcizator roman a facut cateva profetii care dau fiori romanilor legat de ceea ce ii asteapta. Potrivit acestuia jumatate din Bucuresti va fi sub daramaturi iar lumea se va imputina. Una dintre viziunile acestuia arata o Romanie istovita de o forta nimicitoare care a facut ca oamenii sa fie intalniti doar la sute de kilometri unul de altul.

 

In ce stare a fost gasit trupul Parintelui exorcist Ilarion Argatu la sapte ani de la inmormantare Era intreg si frumos mirositor!

In ce stare a fost gasit trupul Parintelui exorcist Ilarion Argatu la sapte ani de la inmormantare: „Era intreg si frumos mirositor”! FOTO

1Ilarion Argatu

PARINTELE care si-a prevazut SFARSITUL ne-a avertizat cu PROFETIILE sale: „Cerul se va inchide si nu veti mai avea de unde lua CREDINTA”

VIITORUL nu mai este un NECUNOSCUT! Vezi sase PROFETII care s-au adeverit!6

TOP 10 PROFETII despre Romania! Cate s-au adeverit si cate ar trebui sa ne ingrijoreze?

„Va fi pustiu peste tot si jumatate din Bucuresti va fi sub daramaturi. Am vazut o jumatate de Bucuresti sub daramaturi si jumatate in picioare, dar pustiu si gol, fara oameni. Pe strazi erau masini de tot felul, care mai de care mai frumoase, mai luxoase, dar fara oameni. Puteai sa-ti alegi pe care voiai. Nimeni nu era si nimanui nu-i trebuiau. Am vazut orase si sate pustii, campii verzi, dar pustii.

Am intrat intr-o casa, sa ma dumiresc, daca este cineva acasa. Nimeni. Pe aragaz, inca mai fierbea ceaunul cu mamaliguta, masa era aranjata. Jos, langa aragaz, un sort si haine femeiesti, semn ca a prins-o moartea pe gospodina facand mancare, iar pe scaune si spatar, haine barbatesti si femeiesti, semn ca stateau la masa. M-am mirat si eram stupefiat de acea liniste ca de mormant si de acel pustiu.

Incepand de la Galati si pana in nordul Moldovei, nu stiu daca am intalnit vreo sapte oameni de toti, asa de rari si de departe erau unii de altii, poate la sute de kilometri. Toti erau imbracati in haine albe, semn ca numai atati drepti s-au mai gasit printre oameni cand s-a produs cataclismul.

Am vazut pana in Rusia. Pana la Moscova, nu stiu daca or fi fost sapte oameni pe care i-am intalnit si aceia erau imbracati in haine albe. Pe aici, locurile erau arse, de parca ar fi dat cineva foc la munti si la campii, si cladiri daramate ca la cutremur”, este profetia duhovnicului care a vietuit la Manastirea Cernica, relatata in cartea „486 de raspunsuri duhovnicesti la intrebarile credinciosilor, ale Parintelui Arhimandrit Ilarion Argatu”, potrivit voceatransilvaniei.ro.

Vin „timpurile cele din urma”

Parintele Ilarion Argatu crede ca se anunta vremuri grele din cauza faptului ca multi si-au pierdut credinta.

„Din cauza saraciei, oamenii isi vor vinde sufletul pentru hrana si imbracaminte. Lumea se va inrai, vor disparea dragostea si mila dintre oameni. Se vor contopi preotii cu mirenii si nu va mai fi cine sa conduca pe credinciosi. Vor conduce banul si interesul de a castiga averi. Totul se va reduce la o simpla afacere. Nu vor mai pune pret pe mantuire, credinta, frica de Dumnezeu, datorie, obligatie, raspundere si constiinta, ci pe bani. Se vor vinde unii pe altii. Rautatea in lume va fi de nesuportat. Frica de Dumnezeu se va imputina. Vom trai timpurile cele de pe urma”, a mai spus parintele Ilarion Argatu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.