Laura Codrut Kovesi a anuntat ca va ccombate punct cu punct acuzatiile pe care Tudorel Toader i le-a adus joi seara cand a cerut revocarea sa din fruntea DNA.

Pe site-ul DNA a fost publicat un comunicat de presa in cadrul caruia Laura Codruta Kovesi anunta ca Tudorel Toader nu a cerut punctul de vedere al DNA atunci cand a cerut revocarea sefei pachetului anticoruptie si ca aceasta nu a putut sa demonteze acuzatiile. Kovesi anunta ca este pregatita oricand sa raspunda acuzatiilo aduse, atunci cand i se va cere acest lucru.

„Ca urmare a solicitarilor reprezentantilor mass media privind exprimarea unui punct de vedere fata de anuntul ministrului Justitiei privind “declansarea procedurii de revocare a doamnei Laura Codruta Kovesi din functia de procuror sef al Directiei Nationale Anticoruptie”, Biroul de Informare si Relatii Publice este abilitat sa transmita urmatoarea declaratie a procurorului sef al D.N.A.: Voi urma procedura legala si ma voi prezenta, oricand este nevoie, sa raspund, punct cu punct, tuturor afirmatiilor prezentate de ministrul Justitiei”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.