Prima reactie a lui Kovesi dupa anuntul de revocare a lui Tudorel Toader! Voi raspunde, punct cu punct, tuturor afirmatiilor prezentate! – Cap Limpede

Prima reactie a lui Kovesi dupa anuntul de revocare a lui Tudorel Toader! Voi raspunde, punct cu punct, tuturor afirmatiilor prezentate!

Ti-a placut articolul? Trimite-l unui prieten!

Laura Codrut Kovesi a anuntat ca va ccombate punct cu punct acuzatiile pe care Tudorel Toader i le-a adus joi seara cand a cerut revocarea sa din fruntea DNA.

Pe site-ul DNA a fost publicat un comunicat de presa in cadrul caruia Laura Codruta Kovesi anunta ca Tudorel Toader nu a cerut punctul de vedere al DNA atunci cand a cerut revocarea sefei pachetului anticoruptie si ca aceasta nu a putut sa demonteze acuzatiile. Kovesi anunta ca este pregatita oricand sa raspunda acuzatiilo aduse, atunci cand i se va cere acest lucru.

Loading...

„Ca urmare a solicitarilor reprezentantilor mass media privind exprimarea unui punct de vedere fata de anuntul ministrului Justitiei privind “declansarea procedurii de revocare a doamnei Laura Codruta Kovesi din functia de procuror sef al Directiei Nationale Anticoruptie”, Biroul de Informare si Relatii Publice este abilitat sa transmita urmatoarea declaratie a procurorului sef al D.N.A.: Voi urma procedura legala si ma voi prezenta, oricand este nevoie, sa raspund, punct cu punct, tuturor afirmatiilor prezentate de ministrul Justitiei”.

Prima reactie a lui Kovesi dupa anuntul de revocare a lui Tudorel Toader! Voi raspunde, punct cu punct, tuturor afirmatiilor prezentate! was last modified: februarie 23rd, 2018 by Ovidiu Cercel

Ti-a placut articolul? Trimite-l unui prieten!
spre

Share Page

Close