Break Room, primul anger room din Romania, s-a deschis la Bucuresti, fiind un loc in care clientii vin sa sparga obiecte intr-un mediu controlat pentru sume intre 50 si 150 lei, pentru ”a scapa de stress fara consecinte si regrete”.

”Break Room este un loc in care poti sa te distrezi sau chiar sa scapi de stress, distrugand obiecte care nu mai sunt de folos nimanui, cu bata de baseball, cu ranga sau cu barosul. Se propun pentru spargere pahare, vaze de flori desuete, bibelouri de portelan, imprimante, televizoare, telefoane, vase de WC, mobilier de bucatarie, busturi din ghips sau chiar obiecte neasteptate, dar care se sparg spectaculos. Toate acestea se intampla intr-un mediu controlat, fara nicio consecinta, in deplina siguranta”, arata administratorii afacerii, intr-un comunicat.

Scopul final este distractia, relaxarea, miscarea, precizeaza ei.

”inainte sa inceapa sa sparga obiecte, clientii trec printr-un scurt instructaj in care se explica regulile de siguranta. De asemenea, primesc echipament adecvat: ochelari de protectie, casca, halat de protectie si manusi. Varsta minima este 16 ani, nu se recomanda femeilor insarcinate si nu sunt acceptate persoane care au consumat bauturi alcoolice”, adauga acestia.

Break Room Bucuresti propune intr-o hala industriala, trei spatii delimitate, unde clientii pot sparge mai multe categorii de obiecte: electronice mari si mici, obiecte bucatarie, baie, sticla, ceramica sau portelan.

“Activitatea din Break Room este pur recreationala, nu are pretentii terapeutice si de fapt nicio alta pretentie in afara de o oferi portie buna de fun, eliberare si relaxare. Ne adresam bucrestenilor care cauta o modalitate inedita de a scapa de stress-ul cotidian, de a incerca ceva nou si de a se distra alaturi de prieteni”, declara Marius Neagoie, fondator Break Room.

Investitia initiala este de 15.000 de euro si a constat in amenajarea halei si a spatiilor de break room, procurarea echipamentelor de siguranta, branding, promovare si logistica specifica.

”Estimam 50 de clienti pe zi in timpul saptamanii si 100 in week-end si ne estimam un break even in primele trei luni. Vizam francizarea si identificarea de parteneri la nivel national daca evaluarea business-ului dupa primul an corespunde planificarii initiale”,adauga Marius Neagoie.

Clientii au la dispozitie trei tipuri de “arme”, la alegere (bata de baseball, baros, ranga) si pachete de obiecte de spart special gandite pentru distractie si eliberare.

”Pachetele incep de la 50 de lei (BYOB – “bring your own breakable”, pachet in care se accepta doar obiecte nepericuloase, care pot fi carate de client pana la hala, fara ajutor) si ajung la 80 de lei sau 150 pentru doua persoane in care sunt incluse: 12 obiecte mici, trei medii, unul electronic mare, obiect de distrugere la alegere (bata de baseball, ranga, baros), echipament de protectie (halat, ochelari, manusi). Timp estimat pentru acest pachet: 15 minute”, spun oficialii companiei care administreaza Break Room Bucuresti.

Pentru 20 de lei in plus, clientii pot opta pentru imortalizarea experientei, un film slow motion de 10 secunde si trei fotografii care documenteaza experienta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.