Piosul Gigi Becali si-a dat arama pe fata la TV: "I-am dat si interzis sa mai stea in Poiana Brasov. Daca ii dadeam un pumn il adormeam direct"

Cel mai mediatizat om de afaceri din Romania, Gigi Becali, care nu ezita sa-si manifeste credinta in public, a avut un discurs de interlop la televiziunea de partid.
Conflictul violent intre Gigi Becali si fostul ginere al lui Traian Basescu, Bogdan Ionescu, in Ajunul Anului Nou a fost relatat de presa tabloida.

Scandalul ar fi pornit dupa ce Becali a mers la masa unde se afla Bogdan Ionescu pentru a lua un scaun. In acel moment, patronul FCSB l-a recunoscut pe fostul ginere al lui Basescu, replicandu-i ca: „Daca fostul tau socru dadea amnistia cand trebuia, eu nu stateam atata timp in inchisoare”.

In acel moment, Syda ar fi sarit la bataie, cu greu cei doi fiind despartiti, potrivit cancan.ro.

Dupa acest scandal, unul dintre bodyguardul lui Gigi Becali l-ar fi amenintat pe Bogdan Ionescu cu o corectie cu prima ocazie cand il va intalni.

Gigi Becali a relatat apoi la Romania TV ca a avut un conflict verbal cu Bogdan Ionescu si ca acesta din urma s-a speriat atat de tare incat nu a mai venit la petrecerea de Revelion pe care urmau sa o faca in acelasi loc.

„Ma faceti sa rad, sarea Syda la mine sa ma bata. I-am spus in gluma ca Basescu nu mi-a dat gratierea. Atunci el a spus nu stiu ce, dupa care i-am spus sa taca din gura, continuand sa vorbeasca urat. Eu il bat cu o mana. Il bat cu mana lui. Cum sa ma bata Syda. I-am dat si interzis sa mai stea in Poiana Brasov. A plecat si nu a mai venit sa faca Revelionul la Teleferic unde trebuia sa il faca. Eu daca ii dadeam un pumn lui Syda il adormeam direct, nu mai era nevoie ca sa se mai scoale. Asta a fost norocul lui, ca nu s-a ridicat de pe scaun. Daca se scula de pe scaun il loveam, nu poti lovi un om care sta pe scaun”, a mai declarat Gigi Becali.

2 ian 14:18Cap Limpede