O privire mai atenta a jurnalistilor asupra ultimei declaratii de avere a lui Gabriel Oprea, fostul vicepremier si presedinte al UNPR, dar si fost ministru la MAI arata ca acesta este chiar un pensionar de lux. Declaratia de avere mai arata ca pensia speciala a crescut de zece ori. 

Acesta incaseaza, lunar, o suma impresionanta de la Casa de Pensii a Ministerului Apararii Nationale (MApN). Conform ultimei declaratii de avere din 2016, fostul vicepremier a incasat 73.140 de lei doar de la Casa de Pensii a MApN. Asta inseamna ca Gabriel Oprea ia, lunar, 6.095 de lei.

Sa zicem ca nimic nu este anormal pana aici! Totusi, acest lucru pare inexplicabil, cand ne uitam la declaratia de avere a lui Oprea de pe vremea cand era sef la MAI, adica din anul 2015. Acesta a primit, la acea vreme, o pensie anuala de 7.349 de lei (vezi facsimil), circa 612 lei pe luna.

Practic, intr-un an, pensia speciala a lui Gabriel Oprea a sarit de la 612 lei la 6.095 de lei, asta daca nu exista vreo greseala in declaratiile de avere ale fostului vicepremier.

sursa: bugetul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.