Cum sa te eliberezi de energia negativa. Gandurile negative sunt cele care ne acapareaza viata si nu ne mai lasa sa traim in fericire si satisfactie.

Specialistul indian in budism, Paramahansa Yogananda, ne da cateva sfaturi, prin care sa ne curatam aura de negativitate si sa ii redam sufletul bucuria de odinioara.

Iata ce pasi ne recomanda sa facem!

1.Sa ne eliberam de atasament
in principal ne atasam de bunuri materiale si nu ne vedem viata functionand, fara prezenta lor. Parca preiau controlul asupra vietii noatre si nu mai vor sa plece de acolo. Acest tip de atasament te face sa simti teama, furie si emotii negative. Maestrul in budsim spune ca daca vom reusi sa scapam de atasament, vom deveni mai fericiti.

2.Scapa de griji
El ne propune sa facem un exercitiu simplu, in fiecare zi. Stai intr-un loc linistit, inchide ochii pret de doua minute si concentreaza-te doar pe respiratie. Inspira adanc si expira profund. Prin acest exercitiu vei elimina energia negativa.

3.Alege, in jurul tau, oameni care se bucura de viata
si astfel te vei bucura si tu. intr-un fel sau altul, puterea exemplului are capacitatea de a ne aduce un suflu nou vietii. Daca cei din jur sunt fericiti, pot fi si eu, nu?