Parintele fitoterapiei romanesti, Ovidiu Bujor impartaseste cele sapte pacate care ne scurteaza viata! – Cap Limpede

Parintele fitoterapiei romanesti, Ovidiu Bujor impartaseste cele sapte pacate care ne scurteaza viata!

Parintele fitoterapiei romanesti, Ovidiu Bojor, dezvaluie cateva dintre secretele longevitatii. Academicianul si-a condus viata mereu incercand sa previna imbatranirea, iar rezultatele vorbesc de la sine.

„Preventia incepe in copilarie. Toata viata mi-am propus sa nu ma scot din priza niciun moment. Orice aparat, daca il scoti din priza, nu functioneaza”, a spus Ovidiu Bojor, la o emisiune TV.

Academicianul a facut si o lista cu obiceiurile care isi pun amprenta negativ asupa calitatii vietii. Iata cateva obiceiuri care scurteaza viata, in opinia lui Ovidiu Bojor:

Click pe aceeasi tema:  A murit cel mai batran om de pe planeta! Avea 113 ani si era un supravietuitor al lagarului de la Auschwitz!

1. Invidia

„Traim vremuri in care invidia a atins proportii colosale, in sensul ca roade daca cei de langa noi au mai mult sau sunt mai buni in ceea ce fac. Insa, trebuie sa se stie ca atunci cand te bucuri de binele celui de langa tine, acest bine se intoarce la tine”.

2. Selectia artificiala

„Pe locul doi se situeaza lupta neloiala pentru existenta. Darwin a descris legea selectiei naturale, dar nu a prevazut-o si pe cea a selectiei artificiale. Astazi, indivizii cu inzestrare intelectuala si morala modesta ii rapun pe cei dotati superior sub raport intelectual si etic. Iar rezultatul selectiei artificiale consta in faptul ca cei rai se inmultesc”, scrie bzi.

Click pe aceeasi tema:  Cel mai batran om din lume a fumat pana la 146 de ani! Bunicul asiatic a dezvaluit cum a reusit sa traiasca atat de mult!
spre