PAMANTUL urmeaza planul secret al REPTILIENILOR! Cine sunt acesti REPTILIENI si de ce vor sa conduca PLANETA?!

Despre originea reptilienilor vorbeste David Icke in cartea sa Secretul Suprem unde prezinta pe larg trei ipoteze posibile ale reptilienilor si de ce Pamantul urmeaza planul secret al acestora.

Prima ipoteza se refera la faptul ca sunt extraterestrii si provin din constelatia Draco. Aceasta contine steaua Thurban, considerata candva Steaua Nordului, in functie de care sunt orientate piramidele egiptene.

Potrivit cercetatorilor, stravechiul complex de temple de la Angkor Wat, Cambogia, reprezinta o replica a constelatiei Draco, asa cum trebuie sa fi aratat ea, in 10500 i.Ch. In acea epoca, oamenii si extraterestrii, la un loc, isi reveneau cu greu dupa cataclismul care avusese loc. In momentul de fata se fac cercetari in apele Japoniei, unde s-a descoperit o structura fantastica. Se presupune ca aceasta a fost ridicata in aceeasi perioada cu cea din Cambogia.

Templele din Angkor Wat sunt decorate cu imagini care ii reprezinta pe reptilieni, caracteristica specifica intregii culturi antice. O intalnim in America Centrala, Egipt, India. Misterioasele turnuri rotunde din Irlanda sunt aliniate tot in functie de constelatia Draco. John Rhodes, cercetator, sustine ca reptilienii sunt invadatori din spatiul cosmic, care viziteaza diferite planete si isi infiltreaza agentii pana la preluarea intregului control asupra acestora. Conform acestei teorii, reptilienii rapesc diferite forme de viata de pe o planeta. Savantii lor le studiaza, dupa care le introduc codul lor genetic si ii retrimit pe planeta lor de origine.

Click pe aceeasi tema:  Specia umana e in pericol: Pana in 2050 oamenii nu vor mai face dragoste deloc intre ei!

Acest program foloseste o tehnica de incrucisare, descrisa pe tablitele sumeriene. Ei creaza o fiinta cu genetica mixta, pe care le infiltreaza pe diferite paliere sociale. Sustinatorii acestei teorii sustin ca din locatiile lor subterane, unde fac aceste experimente, vor cuceri planeta, oamenii fiind obligati sa se supuna acestora. Se vorbeste despre o retea care se numeste Fratia Sarpelui, care este nucleul reptilienilor. Sunt cercetatori care sustin ca reptilienii sunt de origine intra-terestra. Exista o legenda indiana care spune ca sub orasul Los Angeles, se afla un complex de tuneluri, in care traieste rasa soparlelor.

In 1933, a fost descoperit acest complex de tuneluri. Este inchis vizitatorilor, dar sunt voci care sustin ca in interiorul acestora se organizeaza ritualuri francmasone satanice. In 1909, langa Marele Canion, Arizona, a fost descoperit un oras subteran, in care puteau locui 50000 de persoane. Acolo au fost descoperite corpuri mumificate de origine orientala sau egipteana si multe artefacte.

Potrivit legendelor, oamenii din tribul hopi au trait candva in interiorul pamantului si au ca stramosi pe fratii lor serpii. Cel mai sacru ritual al acestora este dansul sarpelui. Legenda spune ca acestia au iesit la suprafata si ca o pasare uriasa le-a legat limbile si nu s-au mai putut intelege intre ei.

Click pe aceeasi tema:  Scenariu apocaliptic pe Pamant! Impactul a pulverizat muntii

Ciudata asemanare cu Turnul Babel

In New Mexico a fost descoperita o asezare care este identica cu cea din Arizona. Ambele au forma unor spite care ies din axul unei roti. Se crede ca misterioasa faptura Big Foot, maimuta paroasa, provine tot din interiorul Pamantului.
Cea de a treia teorie sustine ca reptilienii provin dintr-un univers paralel si ca scopul lor este sa ne manipuleze si sa preia conducerea.

Ei ar fi intrat in universul nostru prin niste portaluri care s-au creat, in urma testelor si ale exploziilor nucleare care s-au facut in desertul New Mexico. Creierul uman are o zona care se numeste creier reptilian. Acesta este creierul primordial, la care s-au adaugat ulterior celelalte segmente. Potrivit neuro-anatomistului Paul Mac Lean, aceasta zona primitiva a creierului este condusa de un alt segment preistoric, pe care oamenii de stiinta il numesc Complexul R,R., care este prescurtarea de la reptilian, pentru ca noi impartasim acest organ cu reptilele.

Acest complex R.R. joaca un rol important in comportamentul agresiv, in simtul totalitatii, in stabilirea ierarhiilor sociale si comportamentul ritualist.

Sursa: efemeride.ro

Citeste caplimpede

spre