Palatul Parlamentului, tinta extraterestrilor? Un OZN a fost surprins deasupra cladirii!

Un OZN a fost surprins deasupra Palatului Parlamentului, intr-o fotografie realizata de Cosmin Garlesteanu, acesta povestind ca a avut un sentiment ciudat atunci cand a realizat imaginea si a ramas uimit sa vada apoi ca deasupra cladirii erau doua forme eliptice, albastrui.

„I-am aratat fotografia unui prieten care mi-a zis ca arata ca o scena din Ziua Independentei. Nu ma asteptam”, a declarat Garlasteanu.

Imaginea a fost realizata pe 4 februarie. Oamenii care au vazut-o au pareri impartite: unii cred ca este vorba, intr-adevar, de un OZN, in timp ce altii spun ca este doar o iluzie optica, cauzata de lumina.

Click pe aceeasi tema:  Polemica pe "legea avortului" inițiată de PDL

Alexandru Mironov, jurnalist si scriitor SF, a declarat ca daca imaginea este adevarata, poate fi vorba despre un fenomen astronomic.

„Sa nu uitam ca ne-am bucurat in ultima vreme de doua fenomene exceptionale: un meteorit care s-a dezintegrat deasupra orasului Celyabinsk si un asteroid care a trecut tangent cu Pamantul. S-ar putea ca toate aceste intamplari sa fi starnit mediul atmosferic si mai multe fenomene sa apara in ochii nostri, mai des decat socotim noi in mediul normal”, a explicat scriitorul SF.

„Exista trei directii de cercetare: daca meteorologic, un fenomen este cu putinta, dam la o parte cazul raportat. Al doilea: daca pe aeroportul din apropiere a fost lansat un aparat de zbor, care putea sa dea impresia ca e neobisnuit, la fel. Al treilea: daca un balon meteo a fost trimis spre cer, poate sa induca ideea de OZN. Daca toate acest cazuri sunt eliminate si raportarea cazurilor este facuta de mai multe persoane, atunci este caz neidentificat”, a precizat Mironov.

Sursa: rtv.net

Click pe aceeasi tema:  Record mondial: România are fotografia cu cele mai multe zâmbete de copii
spre