ORGANISMUL PROGRAMAT de ORIGINE EXTRATERESTRA care a fost trimis pentru a contamina PAMANTUL!

O descoperire din 2014 arata ca un organsim programat de origine extraterestra a fost trimis pe Pamant pentru a contamina omenirea.

Shopenhauer spunea ca adevarul trece prin trei etape. In prima etapa il ridiculizam, in a doua etapa opunem o opozitie puternica si in final suntem obligati sa recunoastem ceea ce este evident. Nu cu mult timp in urma, a fost lansat un satelit numit Cassini, satelit NASA, care are ca scop studierea planetei Saturn.

La polul nord al planetei Saturn s-a observat un hexagon perfect, care pare sa se roteasca pe sine, fara a se ridica.
Ce legatura exista intre planeta Saturn si poporul evreu? Ziua de odihna a evreilor este sambata, ziua lui Saturn. Inelele lui Saturn au fost descoperite de pe campiile din Babilon. Casatoria este incununata de verighete. Legenda spune ca femeia trebuie sa fie fidela zeului Saturn. Simbolul evreilor este o hexagrama, care se transforma usor intr-un hexagon. De ce venereaza evreii planeta Saturn daca aceasta imagine cu hexagrama a fost descoperita de curand?
O alta descoperire care s-a facut in 2014, este cea legata de descoperirea unei sfere, care este formata din doua metale, vanadiu si titan.

Specialistii sustin ca nu este de origine terestra. Examinand bila, au observat ca din centru ei se scurge un lichid biologic, necunoscut. Bila a fost supusa la o temperatura de 1000 de grade celsius, dar proprietatile sale biologice au ramas intacte. Unii cercetatori sustin ca sfera este o dovada a existentei vietii extraterestre. Altii au facut referire la avertismentele pe care le-a facut scriitorul Wells, in 1898, in romanul sau, Razboiul Lumilor. Sfera a fost trimisa intentionat, pentru a contamina Pamantul. Ar putea fi un organism complet programat, care ar putea contamina planeta.

Click pe aceeasi tema:  PAMANTUL a fost lovit de o pereche de ASTEROIZI URIASI!

Sfera are dimensiunile unui fir de par si a fost descoperita in stratul de praf din stratosfera. Specialistii au trimis baloane la 27 km inaltime, pentru a recolta particule din stratosfera. Pe unul dintre baloane a fost descoperita aceasta particula care lasase o amprenta puternica pe sonda balonului, ca si cum cineva ar fi infipt-o, special, ca sa poata ajunge pe Pamant. Specialistii sustin ca nicio particula de pe planeta noastra nu ar putea avea o astfel de viteza in stratosfera.

Nimic din ceea ce este pe planeta noastra nu este asemanator cu aceasta minuscula sfera. Au fost mai multi cercetatori care, in timp, au sustinut ca virusii si microbii, ajung pe Pamant de undeva din cer. Ei sustin ca acesti virusi exotici, care sunt ucigatori pentru pamanteni, vin din cer si sunt transmisi special, pentru a decima specia umana.

In 1969, viitorul presedinte al SUA, Jimmy Carter, dadea un interviu unui ziar in care spunea. A fost incredibil ceea ceam vazut pe cerul Georgie in una din nopti. Eram cu prietenii mei si am vazut un glob luminos de marimea Lunii, care isi schimba culorile din rosu in verde. Minute in sir l-am privit si nu stiam ca sa facem. Cu siguranta exista OZN-uri, le-am vazut eu, insumi. Cand voi fi presedinte voi da totul in vileag.

Click pe aceeasi tema:  Cu ce POPOARE ne inrudim!? Vezi ce legatura de sange exista intre romani si sirieni?

Zece ani mai tarziu, cand a ajuns presedinte, a retractat totul, spunand ca a fost o gluma. Rapoartele aviatiei militare americane, care au fost desecretizate in 2014, arata ca lucrurile stau altfel. In unul dintre rapoarte se arata ca SUA a pierdut in astfel de urmariri ale OZN-urilor, sute de militari si zeci de avioane. Autoritatile au declarat opiniei publice ca au fost cauze generate de eroare de pilotaj, sau defectiuni tehnice. Dupa cateva decenii, cei care au lucrat pentru NASA au inceput sa ne spuna cate ceva. Trecuse perioada pentru care ei nu aveau voie sa vorbeasca.

Sursa: efemeride.ro

Citeste caplimpede

spre