Oreste Teodorescu dezvaluie formula care ar putea sa invinga PSD-ALDE-UDMR!

Jurnalistul Oreste Teodorescu a vorbit la psnews despre sansele PNL de a invinge social-democratii la alegerile europarlamentare din 26 mai. Omul de televiziune considera ca datorita lui Rares Bogdan PNL are sanse sa obtina un rezultat favorabil care sa-l claseze inaintea PSD.

Cu Rares Bogdan cap de lista, cred ca are. Cred ca avea sanse mari si fara Rares, sansele au crescut exponential acum, pentru ca e si un obicei din asta democratic totusi care s-a instaurat si in Romania, adica dupa ce au stat unii la putere si n-au facut mare lucru se schimba, lumea e dezamagita si voteaza alternativa.

In momentul de fata, sunt optimist, in sensul in care cred ca dreapta, adica PNL, USR-PLUS sau minus Ciolos nu-mi dau seama, si cu PMP, pentru ca si Traian Basescu se va lansa in jocul asta al europarlamentarilor si el va reusi sa traga macar un procent-doua in plus pentru formatiunea lui, si atunci eu cred ca alianta asta de dreapta PNL, PMP, USR ar putea sa bata destul de detasat actul guvernamental PSD-ALDE-UDMR”, a afirmat Oreste Teodorescu.

19 mar 00:35Cap Limpede