Oreste Teodorescu, atac nimicitor la Gusa! "Negocia cu Ghita si Andronic scoaterea lui Rares de pe Realitatea TV, la schimb cu sustinerea lui Tariceanu"

Intr-o postare pe pagina sa de Facebook, jurnalistul Oreste Teodorescu ii face un portret sincer si taios totodata lui Cozmin Gusa, actionar la Realitatea TV.

„Doar cateva dovezi ale mitomaniei unui frustrat politic

  1. Pedant si monoton, acum un timp, marele geostrateg ne anunta pe toti ca a negociat cu un fond american de investitii si ca a reusit un credit de 50 milioane USD pentru restructurarea si asigurarea independentei presei din Romania Nimic, minciuna gogonata!
  2. Sfatos si lent, cum ii sade bine unui tatuc atoatestiutor, acelasi sublim analist renascentist (priceput la toate) ne binecuvanta cu vestea ca a semnat un protocol cu Euronews. Vax Albina, crema Puca!
  3. S-a batut cu pumnii in piept ca obiectivul partidului sau inexistent este libertatea de exprimare si ne-a interzis pe post ( Oana Stanciulescu, Grigore Cartianu, Laurentiu Ciocazanu, Sabin Orcan si pe mine)
  4. A deplans cenzura CNA, dar s-a intalnit cu fugarul Ghita, inculpatul Andronic la Belgrad, unde negocia scoaterea de pe post a lui Rares Bogdan, in schimbul unui protocol de colaborare pentru a-l sprijini pe Tariceanu in turul doi al prezidentialelor!…(sic!)

si apropos de simbolistica fotografiei de la cafeneaua din capitala Serbiei (unde Putin punea la cale planul de destabilizare a Balcanilor), Ghita sta ca belferul la masa butonand plictisit smartphone-ul, Andronic, intr-o rana asculta relaxat, iar gigantul creator de scenarii amuzante sta cumintel, ca un elev timid, balbaind emotionat o lectie repetata in fata oglinzii, aratand prin asta personificarea expresiei: who’s your daddy…

Mult succes partidului Realitatea! Gusa presedinte !"

21 ian 22:58Cap Limpede
Loading...