Oreste sterge pe jos cu Adina Florea: "Sinistra creatura, sluga fanatica a mafiei politice incearca cu disperare sa blocheze drumul lui Kovesi spre sefia Parchetului European!"

Adina Florea, obedienta fata de regimul PSDragnea, o acuza prin intermediul Sectiei speciale de ancheta a infractiunilor magistratilor de 5 fapte de abuz in serviciu legate de aducerea din Indonezia a mafiotului Nicolae Popa.

In acest context, jurnalistul Oreste Teodorescu o desfiinteaza pe sluga PSD-ului Adina Florea scotand in evidenta eforturile prin care se incearca oprirea lui Kovesi din obtinerea functiei de procuror-sef European.

"Sinistra creatura, sluga fanatica a mafiei politice incearca cu disperare sa blocheze drumul lui Kovesi spre sefia Parchetului European! Ca si golemul doctorului Frankenstein, odata animata, tovarasa Adina nu mai poate fi oprita: o acuza pe fosta sefa DNA de 5 fapte de abuz in serviciu, toate legate de aducerea din Indonezia a escrocului Nicolae Popa care a pacalit 310.000 de deponenti FNI…", a scris Oreste Teodorescu intr-o postare pe Facebook.

Laura Codruta Kovesi a fost chemata din nou de Adina Florea la Sectia speciala in data de 7 martie imediat dupa ce a primit votul pozitiv in Comisa LIBE a Parlamentului European. O coincidenta dubioasa este ca fix pe 7 martie are loc la Bruxelles o intalnire foarte importanta in legatura cu candidatura lui Kovesi la Parchetul UE. Mai exact, rezultatul votului din Comisia LIBE si recomandarea Comisiei CONT de marti (ambele au desemnat-o pe Laura Codruta Kovesi drept candidat preferat) vor fi transmise de catre presedintele LIBE catre Conferinta Presedintilor (formata din presedintele PE si liderii de grupuri politice). Conferinta Presedintilor va confirma etapele urmatoare din acest proces fix pe 7 martie, inainte de negocierile cu Consiliul.

4 mar 22:28Cap Limpede
Loading...