O fotografie realizata in timpul negocierilor dintre reprezentantii Guvernului si managerii spitalelor a devenit virala pe retelele de socializare. Olguta Vasilescu a adoptat o atitudine foarte agresiva, fapt remarcat imediat de internauti.

„Olguta calarind scaunul. Uitati-va sub masa, acolo e adevaratul spectacol. Plus poseta strecurata sub masa”, a comentat ironic jurnalistul Mircea Marian. Multi alti internauti au remarcat atitudinea de „boss” a Liei Olguta Vasilescu.

Un grup de lucru va fi format pentru a fi gasite solutii la nemultumirile managerilor de spitale, masura venind in urma discutiilor purtate de acestia cu premierul si mai multi ministri. Monica Pop a anuntat ca ministrul Muncii ar fi spus ca nu „impresioneaza nicio greva in sanatate”.

„Doamna Olguta Vasilescu a spus ca cifra nu se poate modifica, dar noi am propus modificare si am spus in ce sens, nu e normal sa fie absolut egale sporuri egale la medici. Pentru ca nu fac acelasi lucru. Ar trebui ca cei care fac triaj in spitale sa aiba spor 10 la suta sau 15 la suta si spor mai mare cei care lucreaza intr-adevar sau care salveaza vieti. (…) Doamna Olguta Vasilescu a spus, daca imi aduc aminte bine si cred ca da, ca nu impresioneaza nicio greva si ca orice greva ar fi, asta este situatia. Ca a fost o modificare substantiala de salarizare, niciodata nu o sa poata fi multumita toata lumea”, a dezvaluit Monica Pop.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.