Obama spune adevarul: Extraterestrii nu ne lasa sa vorbim despre ei!

In 23 martie 2015 s-a petrecut cel mai nou caz cu extraterestri, fiind vorba despre zborul 1628 al companiei aeriene Japon Air Lines, care transporta vin intre Paris si Tokio.

Deasupra spatiului aerian Alaska, doua OZN au escortat avionul pret de cateva minute.

OZN-urile aveau forma cilindrica si iradiau culoarea rosie si multa caldura. Pilotii avionului sustin ca temperatura din cabina pilotilor crescuse foarte mult in momentul apropierii celor doua OZN-uri. Acestea zburau fara sa respecte legile gravitatiei. Accelerau, stationau, zburau in plan vertical sau in zig zag. S-au pozitionat in fata avionului, pret de cateva minute, la o distanta de 500 de picioare, spre disperarea echipajului avionului. Acestia au transmis turnului de control ceea ce se intampla, iar operatorul a confirmat aparitia celor doua OZN-uri pe radar.

Dupa cateva momente a aparut un OZN de dimensiuni uriase, care printr-un jet a aspirat, acesta este cuvantul folosit de martori, cele doua OZN-uri mai mici. OZN-ul a disparut, la fel de inopinat, cum a si aparut. Specialistii sustin ca cel din urma OZN era o nava mama, asemanator unui portavion. In 18 martie 2015, un avion care zbura deasupra Oregonului a fost urmarit minute in sir de un OZN. Pilotul avionului a declarat ca nu a avut teama ca OZN-ul va face rau avionului. El sustine ca a mai intalnit OZN-URI in timpul altor zboruri si ca acestea au fost pasnice.

Click pe aceeasi tema:  EXTRATERESTRII l-au adus pe Terra! El este COPILUL NEPAMANTEAN fara inima si fara plamani!

Acum cateva zile, presedintele Obama a fost invitat la un show de televiziune. Cu cateva zile inaintea acestui show, un consilier guvernamental a lasat sa se inteleaga ca sunt multe informatii despre extraterestrii, dar din pacate, acestea nu pot fi facute public.

Comentatorul i-a pus lui Obama intrebarea cheie. Cand vor fi facute publice informatiile despre extraterestrii? Obama a incercat sa faca cateva glume, sa evite subiectul, insa moderatorul a insistat. Obama a dat un raspuns sec.

„Nu putem sa vorbim despre aceste lucruri, fiindca extraterestrii nu ne permit”, a declarat Obama.

In anul 2010, Obama a facut o vizita la Roswell, locul unde se spune ca s-a descoperit epava unui OZN si chiar a fost recuperat un extraterestru. Dupa aceasta vizita, intr-un interviu, fara sa fie intrebat de jurnalist, el a inceput sa vorbeasca despre faptul ca in structura creierului uman sunt bucati de creier reptilian. Toata asistenta a ramas muta, mai ales ca tema interviului era una economica.

In timpul mandatului sau, Bill Clinton a facut referire la existenta bazei numita Zona 51, moment in care autoritatile au negat existenta acesteia, si despre experimente care si lui ii sunt secrete. Dupa acest interviu, armata americana a fost obligata sa recunoasca existenta acestei baze. Toate site-urile de specialitate sunt de acord cu faptul ca in anul 2015 a fost o avalansa de OZN, multe fiind filmate sau fotografiate de catre agentiile de specialitate si nu de amatori

Click pe aceeasi tema:  Studiu: De ce femeile cu coapse mari sunt mai active in relatiile intime

Clark McClelland, un fost astronaut care a facut parte din echipaje ale unor navete spatiale, a vorbit de curand despre perioada in care a lucrat la Centrul Spatial Kennedy.

Avea misiunea de a monitoriza o nava spatiala, cu ajutorul unui monitor. La un moment dat, in apropierea navetei spatiale s-a apropiat un OZN, in interiorul caruia se afla un extraterestru, de circa trei metri inaltime. Pret de un minut si jumatate, extraterestrul a ramas in apropierea navetei spatiale, urmarind curios ceea ce se intampla.
Imaginile au ramas inregistrate, dar NASA a refuzat sa le publice.

Sursa: efemeride.ro

Citeste caplimpede

CITESTE ALTE STIRI INTERESANTE

spre