OAMENII sunt programati genetic din SPATIU! Destinul fiecaruia este dirijat de PLEIADENI!

Un craniu descoperit prin anii ’30 in Mexic a fost considerat de specialisti ca fiind uman-extraterestru, fapt ce a declansat o sumedenie de controverse, ceea ce a facut ca ipoteza potrivit careia in ADN-ul uman ar fi intervenit si vizitatori din spatiu sa fie adevarata si ca pamantenii sunt condusi in continuare de pleiadeni.

Craniul hibrid, de om-extraterestru

Zece ani i-au trebuit lui Lloyd Pye sa ajunga la concluzia ca faimosul “Starchild skull” – un craniu descoperit prin anii ’30 de o adolescenta aflata in vacanta in regiunea mexicana Sierra Tarahumara si ajuns in 1998 in posesia sotilor Ray si Melanie Young din El Paso, Texas- ar fi un hibrid, adica rezultatul “genetic” dintre o femeie umana si un extraterestru. De profesie psiholog, Lloyd Pye, care a lucrat o perioada si pentru intelligence-ul militar din SUA, s-a facut cunoscut prin pasiunea sa pentru fenomenele la granita stiintei (Bigfoot, Yeti, OZN-uri etc), carora le-a dedicat nenumarate conferinte, articole si carti.

Click pe aceeasi tema:  De ce nevertebratele marine nu se imbolnavesc de cancer? Iata planta care le protejeaza!

Tocmai aceasta activitate l-a adus fata-n fata cu sotii Young, care i-au incredintat in 1999 ciudatul obiect, cu rugamintea de a-i stabili provenienta. In vecinatatea craniului botezat “Starchild”, din cauza dimensiunilor ce pareau ale unui copil de 5-6 ani, mai fusese descoperit un altul, aparent de femeie adulta. Dupa cum noteaza singur pe site-ul personal, Pye a pornit cercetarile incredintat ca avea de-a face cu resturi umane ce prezentau anomalii (orbite oculare foarte putin adanci si absenta totala a sinusurilor frontale). Asta nu l-a impiedicat sa supuna relicva “infantila” unor serii de teste si expertize, la capatul carora concluzia anuntata recent este ca ramasita e partial de origine umana, partial nu.

Proba de carbon 14 ar atesta o vechime de aproximativ 900 de ani (plus/minus 4 decenii) a acestor resturi. Potrivit lui Lloyd Pye, la “Starchild skull” exista doua gene umane care ar fi fost manipulate printr-o interventie necunoscuta. “No significant similarity found”, a indicat analiza ADN-ului. Socant este ca oasele craniului, mult mai subtiri si mai usoare, dar totodata mult mai rezistente decat cele umane obisnuite, prezinta in interior niste fibre microscopice si reziduuri rosietice inexplicabile. In opinia lui Pye, craniul ar mosteni un “Grey”, un tip de extraterestru cum vedem prin filmele SF, lipsit de limba sau urechi si care comunica telepatic.”Oricine cunoaste anatomia umana si cea a Grey-ilor ar ajunge tot la concluzia mea. Nu exista alta varianta”, spune investigatorul.

Click pe aceeasi tema:  A fost descoperit scheletul celebrei Mona Lisa?

La randul sau, dr. Ted J. Robinson, un chirurg craniofacial canadian ce a studiat relicva timp de 12 luni folosind aparate sofisticate de scanare, recunoaste ca obiectul este unic.”Nu este craniul deformat al unui copil, si o spun pentru ca exact acesta este domeniul de care ma ocup. Am apelat la neurologi, pediatri si chirurgi si cu totii sunt de acord ca nu este un craniu uman deformat. E altceva, e un mister”, a spus doctorul Robinson. Pornind de aici, Lloyd Pye este decis sa continue analizarea craniului pana la descifrarea completa a genomului, in paralel cu promovarea teoriei privind interventia extraterestra asupra originii umane.

Citeste despre PLEIADENI pe PAGINA URMATOARE!

spre