O romanca din Oradea a prezentat, in premiera mondiala, la un targ de alimente naturale, organizat la Londra, un produs alimentar unic in lume, de conceptie proprie, numit fructonata, obtinut fara zahar, fara fierbere si fara aditivi, din culturi ecologice.

De profesie inginer in industria alimentara, Simona Bisboaca, a declarat ca a lucrat sapte ani, alaturi de sotul sau, pentru a obtine acest produs, care seamana cu o pasta de fructe ajunse la maturitate, bine coapte, din culturi ecologice certificate, fara adaos de zahar, conservanti sau aditivi alimentari. Fructonata poate fi consumata in mixuri cu iaurt sau cereale la micul dejun sau gustari, in deserturi crude chiar si pentru bebelusi.

La targul de la Londra, cea mai mare expozitie europeana pentru produse naturale si ecologice, au fost prezente peste 700 de companii ca expozanti din 91 de tari si peste 10 mii de reprezentanti ai unor companii din domeniul alimentar.

Sursa: RADOR

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.