O NAVA EXTRATERESTRA detinuta de ARMATA SUA reprezinta cea mai palpabila DOVADA despre EXISTENTA EXTRATERESTRILOR!

Armata SUA detine o nava extraterestra care este capabila sa distorsioneze spatiul-timp pentru a se deplasa cu viteza uimitoare.

Aceasta este concluzia unui document redactat de col. Steve Wilson, US Air Force, in data de 12 octombrie 1996. Motorizarea este una de senzatie, asa cum numai in filmele science-fiction se poate vedea, pentru ca lucreaza pe principiul antimateriei, care poate crea distorsiuni in raportul spatiu-timp si astfel se poate calatori distante incredibil de mari intr-un timp relativ scurt.

Click pe aceeasi tema:  Te-ai gandit vreodata la o lume fara ROMANIA? E timpul sa te MANDRESTI si tu! VIDEO

Conform raportului in cauza, nava spatiala nu a fost creata pe Terra, ci capturata de la o civilizatie extraterestra. Aceasta apartine unei nave mama, care este amplasata in Constelatia Orion.

Proiectul de descoperire a tehnologiei extraterestre a fost demarat inca din 1990 si s-a intitulat sugestiv “Warp Drive”. De atunci, inginerii americani au reusit sa descopere secretele acestui motor impresionant, care dezvolta o rata a pulsului secundat mai mic decat viteza luminii. Datele neoficiale sustin ca nava spatiala se poate deplasa cu circa 75% din viteza luminii, ceea ce inseamna ca se pot strabate distante impresionante din Univers in doar cateva minute.

Principiul de functionare este unul relativ simplu. Plasma folosita de reactorul propulsor este incalzita la temperaturi extreme pentru ca mai apoi sa fie injectata in bobine. Procesul urmator consta in ruperea spatiului-timp si crearea de niste gauri prin care nava poate intra si iesi la o distanta incredibil de mare.

Click pe aceeasi tema:  EFECTE EXTRAORDINARE asupra organismului! Ce se intampla daca mananci PORUMB zilnic!

Materialul din care este confectionata nava de zbor este numit Magnium si este cel mai rezistent material care poate rezista antimateriei pentru perioade lungi de timp. Acest tip de material, necunoscut inca pe Terra taie pur si simplu atomii de antimaterie care nu mai pot dezintegra materia.

Deocamdata nu se poate spune daca omul poate rezista unei asemenea calatorii impresionante si daca este nevoie de confectionarea unor costume speciale, dar este cert faptul ca in viitorul apropiat si acest secret va fi elucidat.

Sursa: efemeride.ro

 

spre