Realitatea TV a fost interzisa la Congresul PSD. Realizatorul Realitatea TV Rares Bogdan a precizat ca postul tv va organiza un studio in fata Salii Palatului, sambata, de la ora 11, la Congresul PSD. „Oficialii partidului ne-au informat ca postul nostru nu are acces in interiorul Salii Palatului, acolo unde se desfasoara intalnirea social-democratilor. Motivul? Spatiul este prea mic pentru a putea permite si accesul postului nostru. In schimb, toate celelalte televiziuni pot intra in cladire.”

„Mi se pare o actiune extrem de grava de incalcare a libertatii presei, acest lucru ne demonstreaza ca Romania cade de pe harta democratiei, ne indreptam spre modelul turc, sovietic. Incepand cu ora 11 Realitatea va transmite din fata Salii Palatului. Fac un apel la toti oamenii de buna credinta din aceasta tara sa ne insoteasca in demersul nostru, sa ne insoteasca sambata, de la ora 11, in fata Salii Palatului, unde vom fi eu si colegii nostri. Vom organiza si noi un congres, al oamenilor care cred in libertate. Ii rog pe toti cei din PSD care considera ca dreptul la informare este sfant, sa vina in studioul Realitatea TV din fata Salii Palatului, pentru ca este nevoie si de opiniile lor. Romania are nevoie de democratie. Este inadmisibil sa faci acest gest, nu s-a vazut asa ceva in ultimii 28 de ani, este un caz similar ultimilor 2 ani ai lui Erdogan”, a spus Rares Bogdan.

Realizatorul „Jocuri de putere” a punctat ca vocea lui Klaus Iohannis ar trebui mult mai mult sa se faca auzita.

„Daca Dragnea primeste asigurari de la oameni din securitate, de la Inalta Curte, ca nu i se va intampla nimic, ca toti sunt speriati… Daca tu, Iohannis, esti presedintele romanilor, trebuie sa te gandesti ca esti al romanilor, trebuie sa fii zi de zi alaturi de romani. Eu, alaturi de Iohannis, fara Iohannis, alaturi de partide, alaturi de institutii, alaturi de romanii care vor sa traiasca in libertatea, voi fi in strada pentru a demonstra ca PSD n-a reusit sa puna pumnul in gura tuturor. Liviu Dragnea a inceput sa ma enerveze. Ma voi linisti cand Dragnea va fi dus in duba. Vom vedea cine ajunge primul la inchisoare”, a incheiat Rares Bogdan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.