Cap Limpede

Life

Nici suta nu mai e ce a fost! Vezi cat valoreaza acum una din cele mai celebre bancnote din comunism

Una din cele mai celebre bancnote din vremea comunismului a fost cea de 100 de lei, care avea imprimat chipul lui Balcescu. Cei care aveau in buzunar o bancnota de 100 lei se puteau considera niste oameni cu bani. Acum hartia cu chipul lui Balcescu are doar o valoare istorica.

Bancnota de 100 lei din 1966 se vinde pe un site de anunturi cu doar 3 lei, iar pretul uneia care este in stare buna poate ajunge pana la 4 lei. Cei care aleg sa cumpere bancnota trebuie insa sa stie ca pe langa pretul cerut de vanzator, vor trebui sa mai achite si taxele postale, in valoare de 11 lei, daca vor sa o primeasca acasa, scrie cancan.

Oferta este mare, iar cei care vor sa aiba o amintire din perioada comunismului vor trebui sa scoata din buzunar 14 sau 15 lei.

Click pentru a comenta

Trebuie sa fii conectat pentru a comenta Conectare

Lasa un raspuns

Ultimele stiri

In top
$(".comment-click-85021").on("click", function(){ $(".com-click-id-85021").show(); $(".disqus-thread-85021").show(); $(".com-but-85021").hide(); });$(window).load(function() { // The slider being synced must be initialized first $('.post-gallery-bot').flexslider({ animation: "slide", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, itemWidth: 80, itemMargin: 10, asNavFor: '.post-gallery-top' });$('.post-gallery-top').flexslider({ animation: "fade", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, prevText: "<", nextText: ">", sync: ".post-gallery-bot" }); });});