Femeile „casatorite” si „recasatorite” din PSD au iesit la atac in cazul articolului publicat de revista online de satira Times New Roman intitulat „Curva lui Dragnea, asaltata de PSD-isti, …” si cer fiecare daune morale de cate 100.000 de euro. Asta dupa ce in luna aprilie Consiliul pentru Combaterea Discriminarii a sanctionat publicatia si jurnalistii cu 11.000 de lei pentru ca au facut misto de Irina Tanase, tanara cu care Liviu Dragnea traieste in concubinaj. Ca sa fie lucrurile clare Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii (CNCD) este autoritatea de stat autonoma, sub control parlamentar… adica supusa sub controlul lui Liviu Dragnea, presedinte al Camerei Deputatilor. La randul lor, reprezentantii Times New Roman au anuntat ca vor da in judecata CNCD.

Asa se face ca muierile din PSD au hotarat sa apere relatia de concubinaj a lui Dragnea si sa obtina niste bani cerand o jumatate de milion de euro despagubiri de la site-ul de satira si umor Times New Roman. Viorica Dancila, Gabriela Firea, Lia Olguta Vasilescu, Irina Tanase (iubita lui Liviu Dragnea) si Carmen Dan au dat in judecata site-ul Times New Roman, pe Alex Dona, managing director, Calin Petrar, redactorul-sef al site-ului, si pe Ovidiu Eftimie.

„Toate expresiile jignitoare la adresa doamnei Irina Tanase au declansat o stare fizica si mentala de rau, fiindu-i chiar teama si jena sa iasa pe strada datorita imaginii deformate ce i-a fost creata in ochii publicului prin expresiile folosite in cuprinsul articolului distribuit un spatiul public”, se arata in dosarul depus la Tribunalul Bucuresti.

Remember:
In aprilie, Consiliul pentru Combaterea Discriminarii a sanctionat publicatia Timesnewroman.ro, pentru articolul „Curva lui Dragnea, asaltata de PSD-isti, …’’. CNCD a anuntat ca a amendat cu 5.000 de lei societatea care administreaza publicatia, tot cu 5.000 lei pe autorul articolului, cu 3.000 lei pe editorul sef si tot cu 3.000 lei pe administratorul Infant Media SRL.

Pamfletul de pe site-ul de umor o avea in centru pe iubita liderului PSD, Irina Alexandra Tanase. Aceasta a luat parte, in martie, la Congresul extraordinar al PSD, care a avut loc la Sala Palatului. A stat in primul rand, alaturi de premierul Viorica Dancila si de primarul Capitalei, Gabriela Firea.

sursa: digi24.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.