Soriciul este asemanator cu pielea de la pui, nutritionistii avertizand sa nu exageram cu mancatul pentru ca este bomba de calorii si este foarte greu digerabil.
A FOST CREAT „GRAALUL DIETELOR”: PROTEINA MODIFICATA CARE PERMITE PREPARAREA DE DULCIURI CU PUTINE CALORII!
CE MANCARE PREFERA ROMANII SI CUM AU FOST OBISNUITI SA MANANCE!
STAPANUL FRUCTELOR AJUTA DINTII, INIMA SI ALUNGA DIABETUL! NU IL MAI OCOLI DE ACUM INCOLO!
”Soriciul este foarte caloric, are continut mare de grasimi si proteine,dar mai mult proteine de calitate inferioara,cum e colagenul.E greu digerabil si nu e indicat in cantitati mari, mai ales de cei care sufera de afectiuni hepatice,biliare sau pancreatice” spune dr. Ionut Stefan, consultant in nutritie.
Nutritionistul ne recomanda sa dam la o parte soriciul si sa consumam, in schimb pulpa sau muschiul de porc deoarece, pe langa cantitatea marea de proteine mai contine si vitamine din grupul B si mult fier. La fel ficatul care contine foarte mult fier si B-uri dar si nucleoproteine si de aceea ca orice viscer e bine de evitat de pacientii cu guta.
”Soriciul e la fel ca pielea de la pui pe care majoritatea persoanelor o arunca. Nu are valoarea nutritiva a carnii pentru ca e facut din tesut conjunctiv”, adauga si nutritionistul Corina Zugravu.
Daca vreti totusi sa mancati sorici nu exagerati si curatati-l foarte bine de grasime.
Sursa: doctorulzilei.ro
CE MANCARE PREFERA ROMANII SI CUM AU FOST OBISNUITI SA MANANCE!
A FOST CREAT „GRAALUL DIETELOR”: PROTEINA MODIFICATA CARE PERMITE PREPARAREA DE DULCIURI CU PUTINE CALORII!
STAPANUL FRUCTELOR AJUTA DINTII, INIMA SI ALUNGA DIABETUL! NU IL MAI OCOLI DE ACUM INCOLO!