Mihai Sora, la protest in centrul municipiului Timisoara: O justitie care nu e independenta, nu e justitie. Laura Kovesi reprezinta Justitia!

Filosoful Mihai Sora a participat, sambata seara, la un protest organizat in municipiul Timisoara fata de modificarile aduse legilor justitiei, dar si fata de coalitia PSD-ALDE. Filosoful si-a exprimat sustinerea pentru Justitie si pentru Laura Kovesi. ”O justitie care nu e independenta, nu e justitie. Laura Kovesi reprezinta Justitia, cu majuscula, si de Justitie lor le este frica”, a spus Sora.

Filosoful Mihai Sora s-a alaturat, sambata seara, protestului organizat in centrul municipiului Timisoara de Initiativa Timisoara.

Impreuna cu sotia sa, Mihai Sora a ajuns in Piata Operei dupa ora 20.00, fiind intampinat cu bucurie de protestatari. Multi dintre ei au vrut sa-i stranga mana si s-au fotografiat cu el.

”Multa sanatate, sa prindeti democratia cu noi”, i-a spus o femeie.

Mihai sora a vorbit despre independenta justitiei si despre Laura Codrta Kovesi.

”O justitie care nu e independenta, nu e justitie, e la mana celor pe care trbeuie sa-i judece. Justitia trebuie sa fie deasupra, intangibila, ca sa se poata pastra ca justitie, altfel e o fantoma”, a spus filosoful.

intrebat de ce considera ca este haituita Laura Codruta Kovesi, Mihai sora a spus: ”Laura Kovesi reprezinta Justitia, cu majuscula. si de Justitia cu majuscula, lor le este frica. Ar vrea o justitie mititica de tot, care sa le fie la indemana si sa stea in pozitia de drepti la ordinele lor”.

Protestul de la Timisoara, la care au participat zeci de persoane, a inceput la ora 18.00, oamenii scandand lozinci impotriva coalitiei de guvernare.

Protestatarii s-au prins de maini, intr-un lant uman, si au inconjurat, astfel, platoul din fata Palatului Culturii.

„Noi suntem cei care construim Romania! Din banii nostri obtinuti cu truda, din banii trimisi in sara de milioane de romani alungati, clanul Dragnea fura sistematic de ani de zile. Orice constructie temeinica incepe cu alungarea acestor talhari fara scrupule”, au transmis organizatorii.

30 mar 21:44Cap Limpede
Loading...