Melania Medeleanu ataca dur partidul condus de Liviu Dragnea dupa anul dezastruos de guvernare si acuza PSD-ul ca isi bate joc de oameni prin minciuni si schimbari peste noapte ale legilor care afecteaza destinele romanilor.

„Daca tot zice PSD ca-s dusmanul neamului, ia, neamule, de-aici”, spune Melania Medeleanu pe Facebook, publicand un fragment dintr-un interviu pentru revista Unica. In cadrul interviului, Medeleanu acuza modul in care PSD intelege sa faca politica.

Iata cum a raspuns la intrebarea: „Daca ai putea sa schimbi ceva la lumea in care traim, ce ai schimba?”. „Felul in care se face politica. Viata cetatii este profund influentata de modul in care actioneaza cei care ne decid soarta (prin legi sau ordonante de guvern). Iar ce se intampla acum este monstruos. Atatia oameni mintiti, atatia oameni carora li se schimba destinele peste noapte, angajatori care sunt nevoiti sa dea oameni afara, ONG-uri lasate fara banii cu care puteau sa faca atata bine, medici care pleaca pentru ca nu mai au nicio asteptare si nicio speranta. Oamenii acestia incompetenti si corupti care dau legi pentru ei insisi si interesele lor ar trebui sa plateasca pentru tot raul pe care-l fac acestei tari”, a spus Medeleanu pentru Unica.

Melania Medeleanu, expert in comunicare, este implicata in proiectul MagicHOME, o initiativa a fostului ministru al Sanatatii, Vlad Voiculescu, prin care sunt sprijiniti parintii copiilor cu afectiuni oncologice.

sursa: aktual24.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.