Ne-am obisnuit cu medici care iau partea de la asistente, infirmiere si brancardieri, dar mai rar sa-si imparta cineva salariul cu subalternii. Dar iata ca mai exista si cazuri de acest fel care merita toata atentia noastra. Esze cazul medicului psihiatru Mircea Dutescu, medic psihiatru la Spitalul de Psihiatrie Cronici, din comuna Dumbraveni. Acesta si-a impartit salariul cu colegii afectati de diminuarile salariale.

“Acesta este un om cu suflet de aur caruia ii dorim ani sanatosi si viata lunga. Multumim din suflet domnule doctor pentru gestul dumneavoastra. Nu a facut nimeni in tara ce ati facut dumneavoastra pentru noi. Personalul auxiliar medical de la Dumitresti va multumeste din suflet singurului medic care a impartit salariul cu noi”, a scris pe Facebook o angajata a spitalului.

“A fost un cadou amical pe care l-am facut. A fost o chestie colegiala. Este adevarat, am sarit in apararea acestor necajiti, pentru ca este o nedreptate ce s-a intamplat. S-au luat bani de la brancardieri, de la infirmiere si ni s-au dat noua, medicilor. De fapt, statul nu a pus nici un ban in plus, ci a luat de la necajiti si ne-a dat noua”, a spus Mircea Dutescu pentru vrancea24.ro .

De altfel, o angajata a spitalului a declarat joi ca nici pana acum nu a fost rezolvata problema salariala. „Managerul nu discuta pe aceasta tema cu noi. Nici macar nu ne spune ca incearca. Raspunsul este repetitiv: respect si aplic legea”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.