Masajul care iti poate regenera corpul si vindeca bolile!

Prin intermediul masajului poti imbunatati circulatia sangelui si sprijini procesul de eliminare a secretiilor glandelor sebacee si sudoripare, precum si a surplusului de tesut adipos. Un alt avantaj il constituie reglarea metabolismului prin accelerarea fluxului de nutrienti catre tesuturi. De altfel, masajul contribuie si la imbunatatirea oxigenarii tesuturilor si la reducerea dimensiunilor nodurilor limfatice prin tonifierea si elasticizarea pielii. Ca urmare, pielea capata un aspect mai sanatos si mai tanar, scrie cristi iacov pentru secretele.

Masajul picioarelor, care implica inclusiv intinderea fibrelor musculare, sprijina tonifierea si contribuie la relaxarea musculaturii membrelor inferioare prin indepartarea acumularilor de acid lactic, substanta responsabila, de multe ori, pentru crampele si durerile musculare care se instaleaza dupa efort.

Click pe aceeasi tema:  Cum sa bei ca sa nu ajungi sub masa! Vezi solutia minune care garanteaza succesul

In plus, masajul sprijina si amelioreaza digestia. Astfel, masajul devine nu numai o eficienta metoda terapeutica paleativa, ci si una curativa in cazul anumitor boli.

In imaginea de mai sus sunt ilustrate zonele picioarelor asupra carora este indicat sa insisti in timpul masajului pentru a sprijini vindecarea anumitor organe.

– Este binecunoscut faptul ca masajul si presopunctura talpilor picioarelor pot vindeca anumite boli ale organelor interne si, implicit, reduce simptomele de durere.

– Masajul picioarelor se recomanda mai ales seara inainte de culcare si, pentru a beneficia din plin de efectele ei terapeutice, este indicat sa aplici zilnic aceasta forma de terapie.

Click pe aceeasi tema:  Punctul minune al corpului! Masarea lui te scapa de 100 de boli

– Se recomanda reprize de masaj cu durate cuprinse intre 10 si 15 minute.

– Daca suferi de o boala anume, foloseste ilustratia pusa la dispozitie pentru a determina cu exactitate punctele pe care trebuie sa insisti in timpul masajului sau al presopuncturii.

– Cel mai indicat, insa, este sa masezi toata talpa, astfel incat sa poti sprijini procesul de vindecare al intregului organism.

spre