Martina Navratilova: Simona Halep sufera de sindromul impostorului!

Martina Navratilova e convinsa ca Simona Halep sufera de sindromul impostorului. Dupa ce Simona Halep a pierdut meciul cu Karolina Pliskova din semifinalele turneului de la Miami, fosta mare tenismena din Cehia a gasit o explicatie pentru evolutia sub asteptari a reprezentantei noastre.

"Sufera de sindromul impostorului, chiar daca a castigat Grand Slam si a fost numarul 1 WTA", a spus Navratilova in comentariul ei de la televiziunea BT Sport, potrivit Fanatik.

Ce este sindromul impostorului

Sindromul impostorului se refera la faptul ca unii oameni, in special cei care chiar sunt foarte buni in ceea ce fac, cred despre ei insisi ca sunt incompetenti, ca nu merita succesul pe care l-au obtinut, in ciuda dovezilor si realizarilor pe care le au, noteaza Ursula Sandner.

Se percep ca fiind niste oameni falsi si prefacuti, ca si cum i-ar fi pacalit pe altii sa ii considere inteligenti, capabili sau demni de admirat, asteptandu-se sa fie "deconspirati" cat de curand, fapt ce le cauzeaza mult stres, anxietate si indoieli de sine.

Conform specialistilor, nu mai putin de 70 la suta din oameni sufera sau au suferit la un moment dat al vietii, fara sa stie, de acest sindrom.

5-7, 1-6 a fost scorul semifinalei de la Miami dintre Simona Halep si Karolina Pliskova.

29 mar 22:41Cap Limpede
Loading...