Marcel Iures da un verdict sumbru pentru Romania! „Politicienii guverneaza o tara care arata altfel decat o percepem noi” – Cap Limpede

Marcel Iures da un verdict sumbru pentru Romania! „Politicienii guverneaza o tara care arata altfel decat o percepem noi”

Ti-a placut articolul? Trimite-l unui prieten!

Lipsa de comunicare dintre guvernanti si cetateni creeaza o prapastie tot mai adanca intre cei care ne conduc si electori, este de parere actorul Marcel Iures, intr-un interviu pentru Digi24.

Acesta subliniaza ca Executivul inchide ochii la problemele din societate si pare absent la cerintele celor care ii voteaza pe alesii Puterii.

„Nu rezolvam vorbind, practicand, discutand, aici se poate vorbi daca vreti mult. Nu exista dialog, dialogul e frant undeva”, spune Marcel Iures.

Intre noi si ei?

Loading...

„Intre noi si noi, ca atunci cand spuneti ei par niste straini. Nu, sunt tot de-ai nostri, sunt noi cu noi. De ce trebuie sa zic „aia”? Nu am de ce sa zic asta, ideea e ca trebuie cumva sa ne ascultam, ca altfel e surdo-mut.

De multe ori nu avem legatura cu ce vrea, cu ce spune ca face, ca drege Guvernul, Senatul, nicio legatura. Traim in tari diferite, ei guverneaza o tara care arata altfel decat o percepem noi. Are alte prioritati, dau legi cu care tara aia e de acord, noi nu suntem”, precizeaza actorul.

Marcel Iures da un verdict sumbru pentru Romania! „Politicienii guverneaza o tara care arata altfel decat o percepem noi” was last modified: martie 6th, 2018 by Ovidiu Cercel

Ti-a placut articolul? Trimite-l unui prieten!
spre

Share Page

Close