Presedintele liberal Ludovic Orban a afirmat la Summitul PPE de sambata ca partidul sau a depasit PSD in sondaje si este pe o traiectorie ascendenta, in timp ce PSD se duce “in cap pentru ca si-au batut joc de Romania”.

De asemenea, liderul PNL nu a ratat ocazia de a-l ironiza pe Liviu Dragnea: „Diferenta dintre PNL si PSD este ca Manfred Weber, candidatul PPE la sefia Comisiei Europene, chiar daca nu are casca pe ureche, sa stiti ca are un mic difuzor in ureche si chiar asculta ce vorbesc reprezentantii PNL, spre deosebire de Timmermans, care nici macar nu a catadicsit sa asculte ceea ce a spus Dragnea la congresul socialistilor.

Trebuie sa le spunem oamenilor adevarul despre ticalosiile pe care le fac guvernantii. PSD cu o mana a dat si cu doua a luat. Avem primari care sunt campioni la atragerea fondurilor europene si primari care nu mai dau ajutoare sociale. In Bucurestiul condus de PSD, parcarile se fac si acum cu parcagii si bilete in timp ce in orasele conduse de primarii liberali se fac cu telefonul mobil.

M-am gandit de multe ori daca este bine sa fie candidatul PNL. Sa fim cinstiti, Rares Bogdan a fost varful de lance impotriva bataliei cu PSD. A spus adevarul atunci cand toata cealalta parte a media care a fost cumparata a tacut. De ce am ezitat? Pentru ca apare riscul sa pierdem o tribuna in care se poate spune adevarul despre ticalosiile pe care le face actuala putere. Dar m-am hotarat sa il invit pentru ca el revine acasa, in PNL dupa o cariera jurnalistica de mare succes in care a aratat ca isi iubeste tara”.