Liviu Dragnea a aparut la nunta Olgutei Vasilescu incadrat de Dancila si Irina Tanase!

Liviu Dragnea si Viorica Dancila au ajuns, sambata seara, la petrecerea nuntii lui Claudiu Manda cu Lia Olguta Vasilescu. Premierul a urat „casa de piatra” mirilor. Liviu Dragnea si Viorica Dancila au ajuns in jurul orei 20.00 la petrecerea care are loc in comuna Isalnita, judetul Dolj. Liviu Dragnea este insotit de iubita lui, Irina Tanase.

Intrebata ce ureaza mirilor, Viorica Dancila a raspuns „casa de piatra”.

Petrecerea are loc intr-un cort privat din comuna Isalnita, judetul Dolj, iar potrivit lui Claudiu Manda sunt 517 invitati.

Petrecerea vine dupa ce, de Dragobete, cei doi s-au casatorit in fata ofiterului de stare civila si s-au cununat si religios. Cununia a fost urmata atunci de o petrecere intr-un local din zona centrala a orasului Craiova.

Atat Olguta Vasilescu, cat si Claudiu Manda au mai fost casatoriti si fiecare are cate un copil din casatoria anterioara. In 2015 Claudiu Manda a divortat de Andreea, medic stomatolog. Lia Olguta Vasilescu a fost casatorita cu Ovidiu Razvan Wlassopol, membru al Consiliului Autoritatii de Supraveghere Financiara.

30 mar 22:44Cap Limpede
Loading...