Gandurile pe care le avem in cap si cuvintele pe care le rostim ne formeaza universul si experienta. Multi dintre noi au obiceiul sa gandeasca negativ, fara sa realizeze cat de daunator este acest lucru. Mai jos iti prezentam o lista de fraze pentru fiecare zi, care vor atrage doar binele in viata ta.

Conteaza doar sa crezi ceea ce rostesti si sa te gandesti la fiecare cuvant rostit.

Ma vindec
Dorinta mea de a ierta incepe procesul vindecarii mele. Permit iubirii sa imi spele inima, sa curete si sa vindece fiecare parte a corpului meu. stiu ca sunt vrednica (vrednic) de vindecare.

Cred in intelepciunea mea
Cand sunt ocupat cu sarcinile de zi cu zi, imi ascult vocea interioara. Intuitia mea este intotdeauna de partea mea. Am incredere in ea, ea este intotdeauna in mine. Sunt calma (calm).

Sunt gata sa iert
Iertarea mea si a altor oameni ma elibereaza de trecut. Iertarea este solutia la aproape toate problemele. Iertarea este darul meu pentru mine. Iart si ma eliberez.

Sunt satisfacut de tot ceea ce fac

Fiecare moment al zilei este special pentru mine, pe masura ce imi urmez instinctul meu superior si imi ascult inima. Sunt calm in lumea mea si munca mea.

Cred in cursul vietii mele
Viata curge linistit si ritmic, iar eu, sunt parte a ei. Viata ma sustine si imi aduce doar experienta buna si pozitiva. Cred ca fluxul vietii imi va aduce cea mai mare bucurie.

Puterea mea este concentrata aici si acum
Trecutul este uitat si nu mai are putere asupra mea. Pot sa devin liber chiar in acest moment. Gandurile de azi imi creeaza viitorul. Controlez totul si imi recapat puterea. Sunt calm si liber.

Vreau sa ma schimb
Vreau sa scap de vechile ideologii negative. Ceea ce ma blocheaza este doar un gand. Noile mele ganduri sunt pozitive si creative.

Fiecare gand imi creaza viitorul
Universul imi sustine pe deplin orice gand pe care il aleg si in care cred. Am o gama nelimitata de ganduri. Eu aleg echilibrul, armonia si pacea si le exprim in viata mea.

Fara insulte

Ma eliberez de dorinta de a da vina pe oricine, inclusiv pe mine. Cu totii incercam sa ne folosim cunostintele, intelegerea si gandurile noastre.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.