Lectura este o abilitatea care ne permite sa aflam despre cei mai faimosi filozofi, istorici si lideri ai generatiilor noastre. Paulo Coelho – este unul dintre ei, iar cartea lui Alchimistul – este un exemplu de carte deosebita care lasa o amprenta in sufletul nostru.

Cateva lectii de viata, pe care trebuie sa le inveti:
1. Noi toti suntem alchimisti, putem sa ne cream o viata ideala

Sa ne cream viata de la zero, in conformitate cu gandurile si dorintele noastre – e o adevarata magie. Cati oameni au reusit sa faca asta? Foarte putini. insa aceasta posibilitate o avem fiecare dintre noi. Este important sa nu ratam sansa si sa actionam.

2. Uneori, tot de ce ai nevoie, poti gasi chiar langa tine

Cand mergem spre succes, ignoram detalii importante. si de cele mai multe ori, ceea ce cautam cu atata ardoare, se afla chiar langa noi. Trebuie pentru inceput sa gasim armonia in interiorul nostru, iar sa cautam ceva materialist. Ironia drumului spre succes este ca deja ai succes, daca tinzi sa devii mai bun, sa cresti si sa te dezvolti.

3. Misiunea ta – cel mai important aspect al vietii tale

Fiecare are nevoie de o misiune, un scop. Pentru ca atunci cand stim ca suntem fideli unui scop, viitorul devine mai clar.

4. E vorba de calatorie, nu de destinatie

Multi dintre noi vor sa ajunga mai repede la destinatie. Doar ca asta e o idee gresita, pentru ca trebuie sa traiesti din plin fiecare moment al prezentului.

5. Sunt mii de esecuri inainte de victorie

inainte de a obtine un succes, trebuie sa simti pe pielea ta un sir de esecuri. Fii recunoscator pentru aceste etape. Gandeste in acest fel: usile se deschid in fata celui care isi doreste asta, arata dozadesucces.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.