Klaus Iohannis a semnat decretele de numire in functiile de ministri ale lui Daniel Suciu si Razvan Cuc!

Administratia Prezidentiala anunta ca presedintele Iohannis a semnat decretele de numire in functiile de ministri ale lui Daniel Suciu si Razvan Cuc.

„Presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, a semnat joi, 21 februarie a.c., urmatoarele decrete:

Decret pentru numirea in functia de membru al Guvernului a domnului Vasile-Daniel Suciu, viceprim-ministru, ministrul dezvoltarii regionale si administratiei publice;

Decret pentru numirea in functia de membru al Guvernului a domnului Alexandru-Razvan Cuc, ministrul transporturilor”, arata un comunicat al Administratiei Prezidenatiale.

Cu cateva ore mai devreme, PSD ca din cauza lui „Iohannis Bete-n-Roate”, Romania nu mai poate absorbi fonduri europene.

„Incepand de azi, campania electorala a lui Iohannis Bete-n-Roate va costa Romania cate 6,9 de milioane euro/zi reprezentand fonduri europene neabsorbite la Ministerul Transporturilor si la Ministerul Dezvoltarii. Aceasta e in medie valoarea fondurilor europene absorbite pe zi lucratoare de cele doua ministere in 2018. Dupa expirarea perioadei de 45 de zile de interimat, aceste ministere lipsite de ministri nu mai pot deconta facturile pentru proiectele cu fonduri europene. In ultimii doi ani PSD a accelerat semnificativ absorbtia banilor europeni, dar rezultatele ar fi putut fi mai bune daca Iohannis nu ar baga bete-n roate”, a transmis PSD pe Facebook.

21 feb 22:01Cap Limpede
Loading...