Fost oficial in Serviciile secrete ungare avertizeaza: Europa este in ultimul ceas pentru a-si da seama ca trebuie sa-si apere granitele terestre si maritime

Jozsef Horvath, fost inalt oficial din serviciile secrete ungare, a estimat ca Ungaria este o tinta principala a extremistilor islamisti, deoarece pe teritoriul sau se afla cea de-a doua importanta comunitate de evrei din Europa, potrivit Agerpres. ''Europa este in ultimul ceas pentru a-si da seama ca trebuie sa-si apere granitele terestre si maritime'', a declarat Horvath, fost director general adjunct, estimand ca guvernul ungar n-a avut alta varianta decat sa ridice un gard de-a lungul frontierei sale cu Serbia.

''Europa sta pe un butoi cu pulbere si principalii lideri ai UE au aprins chiar ei fitilul'', a afirmat Horvath, exprimandu-si speranta ca serviciile secrete din celelalte tari europene le-au adus la cunostinta guvernelor lor informatiile necesare. ''Manati de interese si obiective pe termen scurt, politicienii occidentali n-au avut curajul sa ia aceleasi decizii pe care premierul ungar a indraznit sa le ia'', a adaugat Jozsef Horvath.

17 sep 21:54Cap Limpede
Loading...