Intrebarea care poate spune multe lucruri despre apucaturile tale! Testul albinei…

Modul in care actionezi intr-o situatie aparent banala spune multe despre tine. Afla mai multe despre tine raspunzand la o singura intrebare!

Te afli intr-un tren si o albina se tot loveste de geam, incercand sa iasa afara, cum procedezi?

1. Ignori albina

2. Omori albina

3. Torturezi albina

4. Eliberezi albina

Daca ai ales varianta cu numarul 1 si preferi sa ignori albina, atunci nu esti capabila sa iei decizii importante de una singura. De fiecare data cand trebuie sa iei o hotarare importanta simti cum genunchii ti se inmoaie. Nu ai valori bine definite si preferi sa te tii departe de discutiile in care trebuie sa iti expui, dar si sa iti sustii parerea.

PONT: Unele decizii iti pot schimba radical viata asa ca ar trebui sa pui piciorul in prag si sa inveti sa gandesti pentru tine.

Ai ales varianta cu numarul 2? Ai luat hotararea de a omori albina, insa nu esti deloc atat de lipsita de inima pe cat iti doresti sa pari. Esti mai degraba genul direct, care nu e de acord cu prelungirea agoniei. Rutina te sperie si traiesti fiecare clipa la intensitate maxima. Actiunile tale te fac uneori sa pari lipsita de inima, insa in adancul inimii, tot ce iti doresti sa faci este sa ajuti.

Click pe aceeasi tema:  Ai parte de ghinioane si nu ai spor la bani!? Vezi obiceiurile proaste care iti aduc saracia la usa!

PONT: Suntem diferiti si nu ne implinesc aceleasi lucruri pe toti. Asadar, nu incerca sa controlezi vietile din jur in conformitate cu propriile standarde.

Varianta aleasa de tine a fost cea cu numarul 3 asa ca vei tortura albina. Crezi in propria putere psihica si fizica si faci tot posibilul sa arati asta celor din jur. Te mandresti cu faptul ca nu esti slaba, la fel ca alti oameni din jurul tau. Te simti superioara si nu accepti sa primesti nici ordine, dar nici sfaturi de la altii pentru ca nimeni nu stie mai bine decat tine ce te face fericita.

Click pe aceeasi tema:  Testul de personalitate Japonez

PONT: Nu uita ca albinele inteapa! Nu desconsidera pe nimeni si respecta-i si pe cei mai slabi.

Varianta cu numarul 4 a fost cea aleasa de tine. Vei deschide geamul si vei elibera albina, iar asta spune multe despre tine. Empatizezi atat cu oamenii dragi, cat si cu strainii. Esti genul care nu isi inchipuie viata fara prieteni. Esti vesela si optimista si mereu reusesti sa vei partea plina a paharului.

PONT: Incearca sa fii putin mai independenta din punct de vedere emotional pentru a evita deceptiile.

Sursa: feminis.ro

Citeste caplimpede

spre