INREGISTRARE: Ce discutau cei doi AMBASADORI RUSI despre ROMANIA si invadarea Europei! VIDEO

O inregistrare telefonica dintre ambasadorul rus in Eritrea, Igor Ciubarov, si colegul sau in Zimbabwe si Malawi, Serghei Baharev a fost publicata in presa, cei doi discutand despre Romania si invadarea Europei, potrivit Russia Today. Inregistrarea, cu o durata de cinci minute, a fost postata pe site-ul YouTube pe 30 aprilie. Cei doi ambasadori ar fi discutat despre Crimeea si o eventuala alipire a unor localitati din alte state europene la Rusia.

"Le tot spun colegilor mei europeni: «Baieti, Crimeea am ocupat-o (..). Urmeaza sa va luam Catalonia, Venetia, Scotia si Alaska»", a afirmat, razand, Ciubarov."Asta intr-o prima etapa", i-ar fi zis Baharev."Da, intr-o prima etapa. Iar gunoaielor de limitrofi - Letoniei, Estoniei, inclusiv romanilor si bulgarilor - le vom da un sut, pentru a-i alunga unde trebuie", ar fi spus ambasadorul rus in Eritrea."Mai bine nu. Pe acestia nu-i vom alunga. Mai bine cream niste probleme in «Californialand» si «Miamiland»", i-a raspuns colegul din Zimbabwe si Malawi."Corect, deaorece practic 95 la suta din locuitorii din «Miamiland» sunt de-ai nostri. Avem tot dreptul sa organizam un referendum", ar fi afirmat Ciubarov, adaugand ca "pe romani si bulgari, momentan, ii vom lasa in pace, ei pot sa mai stea in Uniunea Europeana".

Ministerul rus de Externe a dezmintit ca aceasta convorbire ar fi avut loc, mentionand ca una dintre fotografiile prezentate in video este a diplomatului rus Iuri Dubinin, decedat in 2013, si nu a lui Serghei Baharev.

"Nu putem comenta o compilatie de sunete, subtitrari si imagini, inclusiv fotografia remarcabilului ambasador Iuri Dubinin care, din pacate, a decedat in 2013", a declarat un purtator de cuvant al diplomatiei ruse, care a denuntat o "poveste inventata cinic si fara talent, in incercarea de a distrage atentia de la scandalurile in care sunt implicati diplomatii occidentali din Ucraina".

Sursa: mediafax.ro
8 apr 11:28Cap Limpede