Acasă Utile Culinar Ingredientul pe care sa il adaugi in cafea pentru a te ajuta...

Ingredientul pe care sa il adaugi in cafea pentru a te ajuta sa slabesti!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Ce poate fi mai minunat sa vrei sa slabesti si sa te bucuri si de cafeaua ta de dimineata? Un renumit medic a descoperit pe propria piele reteta perfecta pentru o cafea buna dar care sa iti si imbunatateasca metabolismul in acelasi timp taindu-ti pofta de mancare, potrivit doctorulzilei.ro.

Doctorul Jeffrey Gladd sustine ca dupa ce a inceput sa consume cafea cu unt a pierdut in jur de 6 kilograme. Aceasta metoda ar putea fi una revolutionara, in special pentru femei.

Dave Asprey, inventatorul acestei retete a numit-o „bulletproof coffee” ( nr. cafeaua antiglont). Cafeaua combinata cu unt si cu ulei de palmier sau de cocos promite sa iti asigure energia de care ai nevoie pentru a face fata unei zile incarcate. In plus, aceasta pare sa fie un aliat de nadejde in curele de slabit, deoarece ajuta la mentinerea senzatiei de satietate pe o perioada mai lunga de timp.

Untul, ulei de cocos si de palmier sunt usor absorbite de organism. Untul neutralizeaza pofta de mancare si ii furnizeaza creierului nutrimentele necesare pentru a functiona la capacitate maxima.

Dave Asprey spune ca ideal este sa folosesti cafea bio, proaspat macinata si unt natural, provenit de la animale hranite cu iarba. Acesta mentioneaza ca aceasta conbinatie de ingredinete va oferi un gust mult mai bun decat orice caffe-latte pe care l-ati baut vreodata.

Mai jos puteti citi reteta pentru a va prepara chiar la voi acasa o cafea cu unt.

Ingrediente:

80 de grame de unt bio, fara adaos de sare; 15 mililitri de ulei de cocos sau de palmier; 500 de mililitri de cafea deja preparata; sirop de agave sau zahar.

Modul de preparare:

Intr-un blender se adauga untul, uleiul de cocos/palmier si cafeaua deja preparata. Acestea se mixeaza pana cand deasupra se formeaza un strat de spuma, ca in cazul unui caffe-latte. Apoi, se toarna bautura in cana si se indulceste dupa gust cu zahar sau sirop de agave.

Mai multe stiri asemanatoare pe doctorulzilei.ro