Presedintele PSD a gasit formula prin care sa scape de opozantii din partid. Jurnalistii de la Realitatea TV lanseaza o informatie bomba si arata ca Liviu Dragnea s-ar pregati de fraudarea votului. Informatiile arata ca Liviu Dragnea a dat ordin ca toti responsabilii de zona sa aiba grija ca delegatii la Congres sa taie de pe buletinul de vot numele ”rebelilor”, iar cand intra în cabina de vot doar sa simuleze votul.

Condamnat pentru fraudarea referendumului de demitere a presedintelui, Dragnea ar avea si pentru sambata o strategie similara.

Surse din PSD au declarat, pentru Realitatea TV, ca presedintii organizatiilor judetene au primit ordin sa procedeze toti în acelasi fel. Mai exact, plicul cu buletinele de vot, care se primeste la intrarea în sala, sa fie desfacut înaintea votului sub supravegherea sefului de zona din judet si sa fie taiati cu pixul Ecaterina Andronescu, Nicolae Banicioiu si Codrin stefanescu.

Potrivit acestui scenariu, la momentul votului, cu buletinele bagate înapoi în plic se duc în cabina de vot, se prefac ca voteaza si introduc în urna buletinele gata completate.

Sursa: stiripesurse.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.