Vesti bune pentru iubitorii trilogiei The Lord of The Rings care vor avea posibilitatea in viitorul apropiat sa vada indragitele personaje si sub forma unui serial de televiziune! „The Lord of The rings” este una dintre francizele cu cele mai mari castiguri din istorie, care a generat incasari estimate la 2 miliarde de dolari in toata lumea, scrie News.ro citand The Independent. Inainte de serialul „The Lord of The Rings”, Netflix a produs „The Crown” cu un buget de 100 de milioane de dolari. Realizarea serialului produs de Amazon a fost confirmata in luna noiembrie.

Negocierea privind drepturile de autor a fost castigata pentru 250.000 de dolari de HarperCollins si New Line Cinema impotriva Netflix, cu conditia de a fi realizate cinci sezoane.

Conform contractului, serialul trebuie sa intre in productie in termen de doi ani.

Viitoarea productie va urmari evenimentele care s-au petrecut inaintea celor din primul roman al lui Tolkien, „The Fellowship Of The Ring”.

In timp ce filmul original se axeaza pe razboiul pentru distrugerea inelului, in serial aceasta poveste nu va fi inclusa, potrivit Entertainment Weekly.

Ultimul film din franciza, „Intoarcerea regelui/ The King Returns” a primit 11 premii Oscar, castigand premii la toate categoriile nominalizate.

sursa> digi24.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.