Nu este zi de la Dumnezeu sa nu fie un accident pe Valea Oltului, iar saptamanal cel putin o persoana isi pierde viata pe acest drum blestemat, fiind singura bucata nerealizata din autostrada care trebuia sa lege Constanta de Occident!

In materialul surprins de un sofer participant la trafic se vede cum un TIR incearca sa-l calce pe un conducator auto de masina mica in timpul unei manevre de depasire. Filmarea a fost postata joi, 19 aprilie si s-a intamplat pe DN 7/E 81 Valea Oltului, una din cele mai tranzitate si periculoase artere de circulatie din Romania.
Episodul filmat s-a petrecut joi, 19 aprilie, in jurul orei 07.40 si surprinde trei minute de scene desprinse parca dintr-un film de groaza.
In apropierea localitatii Seaca, aflata la intrare in statiunea Calimanesti – Caciulata din judetul Valcea, pe sensul de mers spre Sibiu, soferul unui SUV s-a angajat intr-o depasire riscanta, reusind sa se reincadreze pe banda lui printr-un miracol. Tiristul depasit, infuriat de gestul inconstient s-a tinut dupa soferul SUV-ului ca sa-i dea o lectie. In dreptul Complexului Expozitional de la Seaca, unde exista o banda speciala pentru cei care vor sa vireze stanga spre complex, conducatorul auto din TIR a accelerat si i-a taiat celuilalt calea, depasindu-l pe partea stanga si obligandu-l sa franeze, ca sa nu iasa din decor.
Cand soferul SUV-ului a incercat sa-l depaseasca pe contrasens, tiristul a tras de volan spre stanga, iar soferul vizat a reusit sa se strecoare la limita, fiind la un pas sa se ciocneasca cu un alt TIR care venea pe contrasens. Imaginile inregistreaza depasiri riscante, pe linie continua sau pe benzi speciale de virat la stanga, iesiri in decor si foarte multi participanti la trafic pusi in pericol. Intr-un recent caz similar, desi nu la fel de grav, unul dintre soferi, cel care a sicanat, a ramas fara permis de conducere, pe langa amenda primita.

sursa: adevarul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.