Ia-ti putin timp liber si vezi cum presopunctura te poate feri de o multime de boli!

Ia-ti putin timp liber pe parcursul zilei si incearca sa te bucuri de arta antica a presopuncturii, fara sa vizitezi cabinetele de profil si astfel vei fi uimit de modul in care utilizarea acestei arte te poate ajuta sa te vindeci de numeroase boli dar si conditii de sanatate cum ar fi raceala si gripa.

Cateva sfaturi utile cu privire la modul in care poti singur sa-ti aplici presiune pe anumite puncte ale mainii stangi pentru a-ti vindeca durerile de gat, tusea si rinoreea (secretia nazala).

Click pe aceeasi tema:  Cele mai multe alimentele din lume, controlate de zece mari corporatii!

Spre deosebire de acupunctura, care presupune utilizarea unor ace speciale care se infig in anumite puncte cheie ale corpului pentru a trata diverse conditii de sanatate, presopunctura acopera intreaga suprafata a corpului prin simpla aplicare a presiunii la nivelul anumitor puncte ale corpului avand un efect de stimulare asupra intregului organism.

Pasul unu: Relaxeaza-te!

– Asaza-te intr-un scaun sau fotoliu confortabil

– Respira adanc si regulat

– Freaca-ti mainile intre ele aproximativ un minut, asta pentru a creste energia si pentru a le face mai sensibile la stimuli

Click pe aceeasi tema:  Trucul minune prin care iti scazi tensiunea in doar 5 minute! Nu ai nevoie de niciun medicament

– Dupa ce le-ai incalzit, cu mana dreapta trebuie sa incepi sa stimulezi punctul de presopunctura dorit (asa cum se vede in imaginea de mai sus) pentru a-ti vindeca diversele conditii de sanatate

– Presiunea trebuie sa fie una suportabila, aproape de punctul de durere. Atunci cand durerea se va intensifica, nu te opri, incearca sa respiri cat mai adanc.

Ce degete trebuie sa masez si pentru cat timp?>>>>>

spre