Halucinant! Europarlamentar luxemburghez: Viorica Dancila le-a spus eurodeputatilor socialisti ca "nu exista coruptie in Romania, este doar o maniera diferita, cultural vorbind, de a multumi cuiva"

Frank Engel, europarlamentar luxemburghez, seful Partidul Crestin Social membru in PPE, a relatat, intr-un dialog pentru Ziare.com, ca premierul Viorica Dancila le-a spus eurodeputatilor socialisti ca „nu exista coruptie in Romania, este doar o maniera diferita, cultural vorbind, de a multumi cuiva”.

Frank Engel, europarlamentar luxemburghez, seful Partidul Crestin Social membru in PPE, a povestit, intr-un dialog pentru Ziare.com, unul dintre episoadele prim-ministrului Viorica Dancila de la Bruxelles. Se intampla inainte ca premierul sa vorbeasca in plenul Parlamentului European.

"Sa va povestesc ce a afirmat doamna Dancila in fata grupului socialist. Un deputat socialist din Ungaria mi-a spus foarte amuzat ca doamna Dancila, inainte de a vorbi in fata plenului, a venit la grup, iar cei de acolo i-au reprosat problemele legate de coruptie din Romania. si ea a zis ca nu e adevarat, nu exista coruptie in Romania, este doar o maniera diferita, cultural vorbind, de a multumi cuiva. Mi s-a parut extrem de ingenios sa vorbesti de o diferenta culturala. Practic, as putea sa-mi cumpar direct o decizie favorabila in justitie, dar asta nu ar insemna ca sunt corupt sau ca as corupe pe cineva, nu, as avea un comportament cultural specific”, a povestit acesta.

18 mar 21:41Cap Limpede